Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la biserică: „25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta”. Ce ținute au purtat

.

Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la Biserică. Nico nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de ani de zile de un mare succes pe plan profesional, însă la fel de bine o duce și când vine vorba despre viața ei privată. Deși este reținută în a da detalii despre lucrurile din intimitate, de data aceasta nu a putut să nu împărtășească cu fanii ei reînnoirea jurămintelor cu soțul ei, după 25 de ani de căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


A fost motiv de sărbătoare în familia artistei, asta după ce ea și soțul ei, Laurențiu Matei, împreună cu care formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc, au împlinit 25 de ani de căsnicie. Ce-i drept, mulți s-au întrebat de-a lungul anilor cum au reușit să păstreze atât de frumos relația lor și să își întemeieze o familie demnă de invidiat. Mai concret este mama unei fete superbe, Alexandra, care a devenit și ea mamă la începutul acestui an.

Citește și: Nico își botează nepoțelul, luna aceasta, la Ploiești: ‘Familia ginerelui meu este…’ Ce a povestit artista despre tatăl micuțului / EXCLUSIV


Citește și: Nico are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului ginere: ‘Este un bărbat de nota 10. O iubește foarte mult și…’ Cum își alintă artista nepoțelul / EXCLUSIV

Citește și: Elena Merișoreanu, apel către Monica Gabor, să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce a ajuns la azil: „Dacă nu era Columbeanu, Monica nu era nimic' / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a fost păgubită de fostul soț, Marcel Toader, de 1 milion de euro și apoi dată afară din casă: „Mă chinuiam zi de zi'


Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la Biserică

În urmă cu 25 de ani, Nico și soțul ei, Laurențiu Matei, și-au jurat iubire pentru tot restul vieții în fața lui Dumnezeu, astfel că recent, au decis să își reînnoiască jurămintele, cu aceeași promisiune care i-a legat și până acum. Zis și făcut, astfel că s-au gătit, și-au luat nașii și persoanele apropiate și au mers la Biserică, unde doi preoți le-a făcut una dintre cele mai frumoase ceremonii religioase la aniversarea a 25 de ani.


„Te simți norocos când îți petreci fiecare zi alături de cel mai bun prieten și te simți împlinit când cel mai bun prieten îți este și soț. Astăzi se împlinesc 25 de ani de când ne-am promis că ne vom iubi și ne vom respecta unul pe celălalt și iată-ne acum, din nou în fața Divinității, pentru a reînnoi promisiunile noastre.

Îți mulțumesc, Laurentiu, pentru toată dragostea și grija pe care ne-o porți! La mulți ani nouă, dragul meu!‘, a scris artista pe contul de Facebook, în dreptul imaginilor.


Nico nu a putut să nu împărtășească câteva imagini de la momentul emoționat și plin de bucurie prin care a trecut alături de soțul ei, astfel că fanii au reacționat imediat când au văzut pozele. Numeroase comentarii de bine și felicitări au luat cu asalt pozele devenite virale într-un timp foarte scurt. De asemenea, fanii nu au putut să nu observe rochia frumoasă a artistei, blănița, makeup-ul lejer, cât și lumânările sau buchetul.

Nico a recunoscut că este o femeie geloasă


Nico a fost și este o femeie foarte frumoasă, pentru care vârsta este doar un număr, însă cu toate acestea, a recunoscut de mai multe ori că este geloasă. Nu, nu oricum, ci în relația cu soțul ei, însă cert este că totul are o limită la ei în cuplu, motiv pentru care totul a decurs perfect până acum.

„Sinceră să fiu, nu îmi amintesc să fi făcut mari nebunii din dragoste. Am fost și sunt o femeie echilibrată. Gelozia a fost poate singura „nebunie„ pe care soțul meu a trebuit să o îndure’, a declarat Nico.


Care este secretul mariajului lor

Nico se bucură de o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare, dar și de un public variat, astfel că mulți s-au întrebat cum reușesc ea și soțul ei să aibă un mariaj atât de frumos și echilibrat. Se pare că secretul stă chiar în gesturile și lucrurile mici care demonstrează iubirea și respectul, din spusele îndrăgitei artiste.


Cred că cea mai frumoasă declarație de dragoste este că îmi este alături, că mă susține în tot ceea ce fac. Acasă este locul unde îmi găsesc liniștea, de fiecare dată. Îmi place să cred că reușesc să îi transmit dragostea și respectul, în fiecare zi, prin fiecare acțiune a mea. Nu sunt neapărat romantică, dar consider că fac gesturi mici care transmit ceea ce simt’, a spus Nico despre mariajul lor în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram