Nicolae Botgros suferă din ce în ce mai rău de dorul soției, la doi ani de la moartea Lidiei Bejenaru: "Cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face"

.

Au trecut doi ani de la moartea Lidiei Bejenaru, iar Nicolae Botgros suferă de dorul soției sale, femeia care i-a stat alături aproape 50 de ani. Dirijorul de la Chișinău a cântat la nunta Cristinei Spătar, care a avut loc la Râmnicu Vâlcea, iar orașul i-a reamintit de plimbările pe care le făcea acolo cu soția lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros s-au cunoscut în tinerețe și au rămas împreună timp de 49 de ani. N-au mai apucat să celebreze nunta de aur pentru că artista s-a stins pe 26 iulie 2021. Dirijorul este încă foarte afectat de moartea soției sale și refuză să-și refacă viața, deși acum cinci ani a devenit tată, în urma unei relații extraconjugale.

Lui Nicolae Botgros îi lipsește enorm soția sa, Lidia Bejenaru


Nicolae Botgros încearcă din răsputeri să-și înăbușe în muncă dorul de soția lui, care a închis ochii acum doi ani. Deși în ultima parte a vieții lor împreună au existat unele neînțelegeri, Lidia Bejenaru și-a iertat soțul și au decis să rămână pe același drum. Din păcate, n-au putut să se mai bucure prea mult de familia lor.

Dirijorul a rămas cu un dor imens de soția sa și nimic nu-i poate alina suferința, iar fiecare loc în care merge îi amintește de ea.

‘Mergând, astăzi, la Vâlcea, am văzut niște locuri unde am fost întotdeauna împreună cu soția, iar astăzi am venit de unul singur.


E greu, e foarte greu. Pe măsura pe vremea trece mai mult, greutățile sunt mai mari. Trăim viața așa cum este. O perioadă am stat la Cornel, acum sunt acasă’, a declarat dirijorul pentru Antena Stars.

Totodată, deși i se spune de multe ori că în timp tristețea lui va dispărea, rapsodul mărturisește că trecerea timpului nu face decât să-i adâncească suferința și nu crede că își va reveni vreodată.


‘Nu cred. Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva. Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face’, a mai declarat artistul.

Citește și: Anișoara Dabija, iubita lui Nicolae Botgros, a trăit un calvar cu fostul soț:„Îmi abuza băieții. Era violent

Citește și:Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției:’Se spune că timpul vindecă, eu…’


Citește și:Andreea Antonescu și-a botezat cea de-a doua fiică. Cum s-a afișat cântăreața alături de Victor Vrînceanu, tatăl micuței, după despărțire

Citește și:Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de 10 kilograme purtată de artistă și unde merge în luna de miere

Lidia Bejenaru avea 19 ani când s-a căsătorit cu Nicolae Botgros

Cu câteva luni înainte ca Lidia Bejenaru să plece din această lume, Nicolae Botgros i-a făcut o super declarație de dragoste, de ziua ei.


„Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu…armonie în viață, armonie în muzică…indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole…

EA mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ANI de CĂSNICIE. Mulți ani frumoși mamei, bunicii, mulți ani soției mele, Lidia Bejenaru!

Să o ferească Domnul de toate relele și să îi aducă în drum doar oameni buni la suflet. Da, astăzi e sărbătoare în familia Botgros’, a scris dirijorul pe 3 mai, când soția lui a împlinit 68 de ani. Două luni mai târziu, artista a închis ochii.


Lidia Bejenaru a iertat infidelitatea lui Nicolae Botgros

În urmă cu câțiva ani, Nicolae Botgros a avut o relație extraconjugală cu o artistă mult mai tânără decât el, Anișoara Dabija, iar acum cinci ani, aceasta l-a făcut tătic. Cu toate astea, dirijorul a decis să rămână lângă soția lui, iar Lidia Bejenaru l-a iertat.


Anișoara Dabija a declarat, la un moment dat, că îi parte foarte rău că i-a adus această suferință soției artistului.

Unicului om căruia eu consider din suflet că i-am greșit este doamna Lidia! Și îmi pare rău!’ a declara Anișoara Dabija, într-un interviu pentru emisiunea „Asfalt de Moldova – Întoarcerea acasă’.

Anișoara nu regretă relația cu Nicolae Botgros, mai ales că în urma iubirii lor a venit pe lume fiica lor, Nicoleta.

„Fiind într-o relație atât de tensionată, am căzut în cealaltă extremă. Colegii mei știu că eu n-am fost o femeie ușoară. S-a găsit un alt suflet, noi și în casă am trăit împreună doi ani, separați. Am avut sentimente profunde și îi mulțumesc că mi-a arătat că există bărbați în lume care știu să respecte! Un om bun!Cel mai mult m-a atras sensibilitatea aceea de om. Nu regret ceea ce s-a întâmplat, probabil maestrul a fost omul care m-a scos din mocirla pe care o trăiam. El a fost alinarea și mâna aceea care mi-a întins-o să ies, pentru că eu am avut două tentative să-mi iau viața, pentru că nu mai rezistam. Maestrul o iubește pe Nicoleta enorm (n.r. fetița lor), este puterea lui.’, a mai spus artista.