Nicolae Guță a ajuns în vizorul ANAF, după ce a primit donații de 180.000 de dolari, pe TikTok: „Veneau pe bandă rulantă”. Cu câți bani ar rămâne după plata taxelor

 Ifrim Georgiana
.

Nicolae Guță a ajuns în vizorul inspectorilor de la ANAF, după ce a strâns donații de 180.000 de dolari, pe platforma TikTok. Zeci de mii de români au intrat pe live-ul în care manelistul făcea dedicații, iar înregistrarea a durat aproximativ a patru ore. Verificările se efectuează pentru a se stabili dacă este vorba despre o nouă metodă de spălare a banilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Manelistul Nicolae Guță a doborât un record pe TikTok, după o transmisiune live urmărită de 80 de mii de persoane, în care s-au făcut dedicații. Utilizatorii au făcut donații uriașe, astfel că la final s-a strâns suma de 180.000 de dolari, iar inspectorii ANAF l-au luat în vizor pe cântărețul de manele.

evev

Citește și: Nicolae Guță, reacție șocantă după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident: „Nu mă miră. Are o viață nu haotică, dezastruoasă'

Citește și: Nicolae Guță, reacție după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută de soț: „Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică…'

Citește și: Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat. Acum nici…'

Citește și: Tragedie în Bacău: o gravidă de 38 de ani a murit la spital. Iubitul femeii se revoltă: „Ea spunea că o doare și medicii că are o cădere psihică”

Nicolae Guță a ajuns în vizorul ANAF, după ce a primit donații de 180.000 de dolari, pe TikTok

Dat fiind că este vorba de o sumă amețitoare, Administrația Națională a Finanțelor Publice a demerat verificări pentru a se asigura că tranzacțiile sunt conforme cu legea și nu este vorba despre o nouă metodă de spălare a banilor. Se pare că aceste controale nu-l vizează doar pe Nicolae Guță, ci pe toți utilizatorii care obțin bani din donații, pe platformele online.

De altfel, cântărețul de manele s-ar alege cu doar 50.000 de dolari din totalul de 180.000, după taxele impuse de platforma TikTok.

„Veneau pe bandă rulantă'

La finalul transmisiunii, Nicolae Guță a transmis un mesaj de mulțumire celor care i-au făcut donații pe TikTok.

„Sincer să fiu, nu mă așteptam. Nu mă așteptam să fie așa de mare impactul, dar totodată, le mulțumesc tuturor celor ce ne-au urmărit, ca avem vreo 3-4 episoade. Nu prea am interacționat eu direct cu publicul, eu am vorbit cu Luci despre ce și cum ar fi, pentru că el interacționează cu oamenii în direct, prin mesaje. Ne cerem scuze că au mai trimis oameni cadouri, ce au putut, dar pur și simplu Luci nu a avut timp să citească, pentru că veneau pe bandă rulantă', a mărturisit Nicolae Guță la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton