Nicole Cherry, declarații despre al doilea copil: „Momentan am unul și...”. Cine o ajută cu Anastasia și ce provocări întâmpină ca mamă

 Ifrim Georgiana
.

Nicole Cherry a devenit mamă la vârsta de 22 de ani și e topită după fiica ei care îi samănă izbitor. Artista e adesea întrebată despre al doilea copil și recunoaște că acest lucru este deranjant. Deocamdată, toată atenția și iubirea ei se îndreaptă către Anastasia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În primăvara lui 2022, Nicole Cherry s-a căsătorit cu soțul ei, Florin Popa. Cei doi sunt părinții unei fetițe, Anstasia, în vârstă de doi ani și jumătate. Pentru că are și o carieră de succes, artista recunoaște că nu-i rămâne prea mult timp liber, dar nu se plânge de oboseală. Pe lângă ajutorul primit din partea părinților, ea și soțul ei au angajat o bonă pentru fiica lor.

che10che10

Citește și: Cum se înțelege în prezent Nicole Cherry cu sora ei și cum s-a schimbat relația lor de-a lungul timpului: „Certurile între frați și surori sunt normale. Când a devenit adolescentă nu a mai avut timp de mine…”. Carla a revenit în țară de 2 ani, după ce a locuit la Londra cu soțul ei/ EXCLUSIV

Citește și: Trei generații reunite pe coperta VIVA! Nicole Cherry, pictorial de colecție alături de mama, sora ei și fetițele lor: „Ne sfătuim în orice situație”

Citește și: Frații Dolănescu au câștigat procesul cu vecinii nemulțumiți, care le-au cerut despăgubiri de 20 de mii de euro. De ce au ajuns în instanță

Citește și: Cristina Ich sare în apărarea Andreei Bostănică, după ce Ilinca Vandici a criticat-o pentru opulența pe care o afișează: „Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să…'

Nicole Cherry, declarații despre al doilea copil

Nicole Cherry spune că nu-i place să fie întrebată despre al doilea copil. Artista își îndreaptă toată atenția către fiica ei, Anastasia, și nu e pregătită să devină din nou mamă.

„Când mai faci un copil? Nu știu când mai fac un copil. Momentan am unul și e atât de frumos. Încerc să mă bucur de timpul petrecut cu ea încât n-aș putea să ofer din timpul meu celui de-al doilea copil momentan. Cred că toată atenția mea trebuie să fie către ea și n-aș putea să împart momentan iubirea, nu sunt pregătită', a spus artista pentru unica.ro.

Cum se împarte Nicole Cherry între viața de mamă și cea de artistă

Artista de 25 de ani spune că fiica ei îi seamănă izbitor. Ea a reușit să se împartă cu brio între rolul de mamă și cel de artistă, însă recunoaște că are și momente de extenuare.

„Este o mini Cherry și mă bucur. Mi-am dorit ca, fetiță fiind, să aibă caracterul meu. Eu cred că am un caracter care nu m-a doborât de când sunt în această industrie. Am știut de fiecare dată ce vreau și am fost destul de motivată. Cred că o va ajuta foarte mult și pe ea. Simt că are foarte mult de la mama ei. (…)

Prioritățile mele sunt altele și timpul pentru mine e din ce în ce mai puțin. Dar nu mă plâng. Am un copil minunat și în continuare reușesc să am un echilibru, zic eu, excepțional între viața de mamă și cariera pe care o am. Mai am momente când mă simt obosită, dar îmi iau o zi, două pauză și știi cum îmi revin? Imediat! N-am nevoie de pauze lungi, vacanțe. Mă încarcă două zile', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cine o ajută pe Nicole Cherry cu fiica ei

Pe lângă ajutorul primit din partea părinților, Nicole Cherry spune că a angajat o bonă pentru Anastasia. Și soțul ei, Florin Popa, îi este ajutor de nădejde.

„În primul an părinții mei au fost acolo și de curând am luat și o bonă. Se înțelege foarte bine cu Anastasia. E un copil iubitor, nu-mi făceam griji. Am avut (emoții – n.red.) pentru că, practic, aduci un om în casa ta. Dar eu sunt un om destul de tolerant. În plus, am zis „Doamne, dă-mi un om după sufletul meu!' și chiar așa s-a întâmplat', a completat aceasta.

„Vorbește mult, vrea să facă totul ca mine'

Nicole Cherry spune că aplică doar sfaturile care i se potrivesc în legătură cu modul în care își educă fiica.

„Iau ce mi se potrivește. Nu încerc să mă adresez ca și cum eu le știu pe toate și eu le fac cel mai bine. Fiecare părinte știe cum să gestioneze tot ce se întâmplă cu copilul lui. Accept sfaturi și, totodată, dacă pot să le ofer înapoi, cu drag. Dar nu se rezumă viața mea la sfaturi', a mai explicat solista.

Cât despre fiica ei, artista a adăugat: „Doamne cât vorbește, vorbește foarte mult! Și vrea să facă totul ca mine. E delicioasă'.

Sursa foto: Instagram & VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton