Nicole Cherry încă merge la psiholog, dar acordă mare importanță și credinței: „Nimic fără Dumnezeu. Nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune”

 Ifrim Georgiana
.

La cei 25 de ani ai săi, Nicole Cherry se bucură de un succes colosal, fie că vorbim despre carieră sau viața de familie. Deși viața ei pare perfectă din exterior, artista a recunoscut că a traversat și momente mai dificile, mai ales după ce a devenit mamă. Încă merge la psiholog, dar și credința joacă un rol important în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry și-a făcut debutul muzical la doar 14 ani, impresionând publicul cu timbrul distinctiv. De la lansarea primului său hit, „Memories', a captivat inimile fanilor și a devenit rapid una dintre cele mai apreciate artiste din România. De-a lungul celor 10 ani de carieră, artista a lansat numeroase piese de succes, câștigând premii importante și consolidându-și poziția în industria muzicală.

nico9nico9

Citește și: Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Florina Ghinea și-a cunoscut soțul în urmă cu 33 de ani, tot prin intermediul părinților: „Lucra alături de tatăl meu”. Ce sfaturi de aur a primit artista în privința mariajului și cum se înțelege soacra cu ginererele Florin Popa / EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Sharon Stone, lipsită de inhibiții la 66 de ani. S-a fotografiat pictând aproape goală, numai în bikini: „Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură”

Citește și: Cum s-a îmbogățit Vali Vijelie din imobiliare: „Fac ca Ceaușescu: tot palierul ăsta e al meu. Banul nemuncit nu e spornic…' / Cine se ocupă de afacere, de fapt

Nicole Cherry încă merge la psiholog

Deși a depășit perioadele critice din viața ei, Nicole Cherry continuă să meargă la psiholog și promovează beneficiile terapiei. Cu ceva timp în urmă, artista spunea că frica de a pierde oameni dragi a împins-o să apeleze la un specialist.

„Da, am făcut câteva ședințe de terapie și de fiecare dată am spus asta, adică nu mă feresc. Mi se pare foarte important să reușești să te auto-evaluezi, să-ți dai seama că ai nevoie de ajutor. De multe ori, oamenii neagă. E o chestie pe care trebuie să o accepte. Lucrurile, dacă sunt rezolvate la timp, nu se agravează și reușești să te menții, atât psihic, cât și fizic, bine. Lucrurile de la interior încep după să se arate la exterior și cred că e o greșeală când încep să se vadă', a declarat artista pentru unica.ro.

„Nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune'

Pe lângă terapie, Nicole Cherry spune că și credința joacă un rol important în viața ei. Celebra cântăreață are o latură spirituală profundă și se roagă în fiecare seară.

„E foarte strânsă. Nimic fără Dumnezeu. Chiar nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune, oricât sunt de obosită. Spun: „Mulțumesc, Doamne!'. Eu cred foarte tare în tot ce înseamnă divinitate și cred că e important să nu ne pierdem niciodată legătura cu Dumnezeu', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Nicole Cherry, despre provocările pe care le întâmpină în carieră

Cât despre provocările pe care le întâmpină în carieră, artista spune că depune eforturi să se mențină în topurile muzicale, dat fiind că este un domeniu dinamic și trendurile se schimbă permanent.

„Mi se pare că este un lucru foarte important, să te menții în timp, și să te autodepășești. Până la urmă, cred că treaba asta este cea mai grea. Trendul se schimbă, apar foarte mulți artiști și trebuie să fii mereu în pas cu tot ce se lansează, iar asta e greu. Dar eu îi mulțumesc Dumnezeu pentru inspirația pe care mi-o dă zilnic, pentru că am reușit să fac treaba asta și că prin muzica mea am bucurat sufletele oamenilor', a încheiat tânăra artistă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton