Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție estetică, la nivelul feței. Cum arată acum: „Buzele mele imediat după procedură”

 Miniosu Alexandra
.

Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție estetică, la nivelul feței. Îndrăgita cântăreață a apelat din nou la ajutorul medicului estetician, după ce, cu ani în urmă, a decis să-și mărească sânii. De acestă dată, artista și-a făcut o schimbare la nivelul buzelor, mai exact o micropigmentare, pentru ca să le dea un contur perfect. Iată cum arată acum vedeta, după procedură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Artista în vârstă de 25 e apreciată de publicul larg, atât pentru vocea ei, cât și pentru transparența de care a dat dovadă dintotdeauna. Aceasta nu s-a sfiit și a dezvăluit public faptul că are operații estetice. Pe la 20 de ani, aceasta a decis să-și pună silicoane, pentru a avea sâni ceva mai mari, iar, ulterior, a scăpat și de gușă printr-o intervenție non-invazivă.

nicole-cherry-1nicole-cherry-1

Citește și: De ce amână Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, cununia religioasă. Ce spune artista despre lista invitaților: „Nu îmi doresc o nuntă cu toate mătușile de la țară'

Citește și: Nicole Cherry s-a luptat cu stări de anxietate după ce a născut: „Să fii mamă nu este ușor. Nu mi-aș dori să preia din frici'. Cum a ajutat-o soțul ei, Florin Popa

Citește și: Catinca Roman vorbește despre diferențele pe care Petre Roman le făcea între ea și sora ei, Oana: „Am trăit 34 de ani în aceeași casă”

Citește și: Gabriela Cristea, despre perioada în care fiica ei cea mică, Iris, a fost abuzată emoțional de educatoare: „Mușca niște copii, nici nu vorbea cum trebuie și arăta o frustrare”

Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție estetică, la nivelul feței

De curând, Nicole Cherry și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a făcut din nou o vizită la cabinetul medicul estetician pentru o altă intervenție la nivelul feței. Având în vedere că artista are mai mereu probleme cu herpesul, aceasta a decis să-și facă o micropigmentare pentru buze, pentru a obține un contur bine definit.

„Cine mă urmărește de ceva vreme știe că eu am probleme cu herpesul și da, îmi apare destul de des. Tocmai de aceea am și buza depigmentată în această zonă. Astăzi am venit să-mi fac micropigmentare pentru buze. Abia aștept să văd rezultatul final!', a spus Nicole Cherry pe contul ei de Instagram.

Și pentru ca totul să fie ca la carte, Nicole Cherry le-a arătat fanilor cum arătau buzele ei înainte, dar și după procedură. Potrivit spuselor sale, cântăreața e tare încantată de rezultat și e mândră de cum arată acum buzele ei.

„Așa arată buzele mele imediat după procedură. Adooor', a scris Nicole Cherry în dreptul unui filmuleț cu buzele ei, imediat după procedură.

Nicole Cherry și-a pus silicoane la 20 de ani

Nicole Cherry dezvăluia, acum ceva timp, motivul pentru care a ales să-și pună silicoane, la 20 de ani. Vedeta a explicat că Mama Natură nu a fost prea „generoasă' cu ea în ceea ce privește bustul, așa că a decis să facă o schimbare și să-și mărească sânii, însă nu foarte mult.

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat (…) nimeni nu și-a dat seama’, a spus Nicole Cherry, acum ceva timp, notează Redacția.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton