Nicole Cherry s-a luptat cu stări de anxietate după ce a născut: „Să fii mamă nu este ușor. Nu mi-aș dori să preia din frici”. Cum a ajutat-o soțul ei, Florin Popa

 Ifrim Georgiana
.

Nicole Cherry a îmbrățișat rolul de mamă în 2021, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia. Avea 22 de ani când a născut și recunoaște că s-a confruntat cu stări de anxietate, pe fondul stresului și a perioadelor aglomerate. Solista a găsit un adevărat punct de sprijin în soțul ei, Florin Popa, și nu-și neglijează nici viața de cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, sunt împreună de câțiva ani și s-au căsătorit civil pe 19 mari 2022. Au împreună o fiică, pe Anastasia, care a împlinit în toamnă vârsta de 3 ani. Artista a fost adesea criticată că a devenit mamă mult prea tânără, la 22 de ani, dar a explicat că și-a intrat repede în rol, s-a maturizat și a gestionat toate problemele legate de creșterea unui copil. Nicole Cherry a găsit echilibrul între viața privată și cea profesională, dar nu se ferește să recunoască că au încercat-o și pe ea frici și stări de anxietate.

ni10ni10

Citește și: Nicole Cherry, dezamăgită după ce a colaborat cu regizorul Steven Spielberg la o producție de succes: „M-am entuziasmat, dar ce credeți, nu eram eu”

Citește și: Cele mai îndrăznețe și atipice ținute de la Elle Style Awards 2023. Raluca Bădulescu, Nicole Cherry, Antonia și Ruxi Opulenta au atras toate privirile

Citește și: Șerban Huidu, dezvăluiri despre scandalul cu Andreea Esca, atunci când a înjurat la pupitrul Știrilor Pro TV: „Voia să mă dea în judecată! Pe casetă era ceva mult mai grav”

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei: „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar…'

Nicole Cherry s-a luptat cu stări de anxietate după ce a născut

Nicole Cherry recunoaște că a avut stări de anxietate după ce a născut. Crede că acestea au fost provocate de stres și muncă, dat fiind că s-a împărțit între rolul de mamă și cel de artistă. Nicole Cherry nu-și dorește că fiica ei, Anastasia, să-i preia fricile, de aceea este preocupată de sănătatea ei psihică.

„Să fii mamă nu este un lucru ușor și ai destul de multe gânduri pe care nu le aveai înainte. E destul de greu pentru că nu-mi doresc să transmit nicio frică spre ea și nu mi-aș dori să preia din fricile pe care le am eu. Am avut ( nr. stări de anxietate) și cred că toți avem într-o oarecare măsură.

Unii sesizăm, alții, pur și simplu pentru că muncim prea mult, nici nu ne dăm seama. Depinde de caracterul fiecăruia și de perioada pe care o trăim', a spus Nicole Cherry la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cum a fost ajutată Nicole Cherry de soțul ei, Florin Popa

Cu o viață profesională activă și o fetiță de 2 ani, Nicole Cherry spune că soțul ei, Florin Popa, este cel mai mare spirijin al ei. Pentru că au un program organizat, cei doi nu-și neglijează viața de cuplu, iar artista spune că îi rămâne timp să se mai ocupe de nevoile ei.

„Încerc, nu pot să zic că îi iese de fiecare dată. Echilibrul este cheia în absolut tot cea ce faci. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am parte de ajutor. Mă ajută, nu am cum să zic, e o mână bună care mă susține. Reușesc să fac și lucruri pentru mine, pentru noi, aici mă refer la mine și la soțul ei, aici suntem norocoși', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton