Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au împlinit 6 ani de căsnicie: „Mă inspiri să fiu cea mai bună versiune a mea. Te iubesc!” / Tatăl artistei le-a făcut cunoștință

 Ifrim Georgiana
.

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, sărbătoresc astăzi 6 ani de căsnicie. Cu această ocazie, artista i-a făcut o declarație plină de romantism și a împărtășit fotografii cu cele mai prețioase momente din viața lor de cuplu. Fiica lor, Anastasia, este cea mai frumoasă realizare a lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu din 2018, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl artistei. Cei doi și-au oficializat relația la starea civilă, în 2022, la un an după ce a venit pe lume fiica lor, Anastasia. Din cauza programului aglomerat, artista și soțul ei s-au văzut nevoiți să amâne nunta, însă își doresc să facă și acest pas.

chersiachersia

Citește și: Nicole Cherry, destin tras la indigo cu cel al mamei sale! Florina Ghinea și-a cunoscut soțul în urmă cu 33 de ani, tot prin intermediul părinților: „Lucra alături de tatăl meu”. Ce sfaturi de aur a primit artista în privința mariajului și cum se înțelege soacra cu ginererele Florin Popa / EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry nu mai vrea să facă în străinătate nunta cu Florin Popa: „Vor fi câteva tradiții de care vom ține cont. Dar sigur nu voi dori să fiu furată și să…”. Ce spune despre rochia de mireasă și de ce nu au planificat încă evenimentul / EXCLUSIV

Citește și: Încă două medalii de argint pentru România, la JO 2024: Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel, la dublu rame feminin și Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, la dublu vâsle feminin, categorie uşoară

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 20 de ani. Vedeta îi duce dorul lui Ayan, care locuiește în America. Mesajul care spune totul despre relația lor

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au împlinit 6 ani de căsnicie

Nicole Cherry sărbătorește 6 ani de relație alături de Florin Popa, cel care între timp i-a devenit soț în urmă cu doi ani. Cei doi au împreună și o fetiță, pe Anastasia, care va împlini 3 ani la sfârșitul acestui an.

Artista l-a cunoscut pe cel care urma să îi devină soț prin intermediul tatălui ei. La vremea respectivă, ea avea doar 16 ani, însă au păstrat legătura ca prieteni. Câțiva ani mai târziu s-au revăzut la festivalul Untold și au început o relație.

„La mulți ani nouă, iubirea mea! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi și pentru că mă inspiri să fiu cea mai bună versiune a mea. Te iubesc', a scris Nicole Cherry într-o postare pe Instagram.

Nicole Cherry traversează una dintre cele mai frumoase perioade profesionale. Cu peste 11 ani de carieră, numeroase hituri, colaborări și concerte, artista a lansat piese care au cucerit topurile radio precum Nu mai consum' cu Tata Vlad de la B.U.G. Mafia, Din cauza ta' cu Carlas Dreams sau Paharul sus' cu Puya. Cel mai recent single este Como El Agua' cu Sickotoy.

De ce amână Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, nunta

Nicole Cherry plănuia să facă nunta în afara țării, însă s-a răzgândit. Din cauza carierei și pentru că a devenit mamă, artista nu a avut răgaz să organizeze evenimentul.

„Nu am stabilit încă data nunții, cumva de fiecare dată au apărut proiecte atât în cariera mea, cât și în business-urile lui Florin, dar și focusul pe creșterea Anastasiei, care ne-au făcut să amânăm planificarea nunții. Dar, cu siguranță, veți afla printre primii când va avea loc evenimentul. (…)

Mi-ar fi plăcut Italia, este una dintre țările mele preferate, dar, să fiu sinceră, în prezent mi-am schimbat opinia și nu mi-aș mai dori să fac nunta în altă țară', a spus artista pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton