Nicole Kidman, însărcinată la 51 de ani? Actrița vrea mai mulți copii!

.

Conform presei de peste ocean, nu este exclus ca Nicole Kidman să fie însărcinată. Deși are 51 de ani, actrița a declarat în nenumărate rânduri că își dorește o familie mai mare.

Nicole Kidman și Keith Urban, la Globurile de Aur 2019.

Să fie oare Nicole Kiman însărcinată la 51 de ani? Publicația The Star așa afirmă, cel puțin conform surselor, care au povestit că, La Globurile de Aur, actrița nu a mâncat mai nimic și nici nu a băut, în timp ce soțul ei, Keith Urban, a supravegheat-o atent pe tot timpul serii. „Nu a scăpat-o din priviri nicio clipă și o tot întreba dacă vrea să bea ceva – și nu se referea la șampania Moet! Nicole s-a rezumat la apă și a mâncat foarte puțin în seara aceea”, a declarat sursa.

Nicole Kidman și Tom Cruise, pe vremea când formau un cuplu. Deși și-a dorit, Nicole nu a rămas însărcinată timp de 11 ani.

„Mi-ar fi plăcut să fi avut mai mulți copii”

De altfel, publicația susține că nu ar fi surprinzător dacă Nicole Kidman ar fi însărcinată, deoarece actița și-a exprimat recent dorința de a avea mai mulți copii. Când a fost întrebată dacă se gândește la un al cincilea copil, actrița a răspuns: „Mi-ar fi plăcut să fi avut mai mulți!”, după care a adăugat: „Nimic nu este exclus cu desăvârșire, însă în niște termeni pe care îi putem controla. Sunt fericită însă că am familia pe care o am”.

Nicole Kidman, în 2008, însărcinată cu a doua fetiță.

Într-adevăr, Nicole Kidman și-a dorit foarte mult copii pe timpul mariajului său cu Tom Cruise, însă pe parcursul a 11 ani nu a reușit să rămână niciodată însărcinată. Cei doi au adoptat atunci doi copii – Isabella și Connor, de 25 și, respectiv 23 de ani. La cinci ani după despărțirea de Tom Cruise, în 2006, Nicole Kidman s-a căsătorit cu Keith Urban, iar doi ani mai târziu, surpriză… S-a născut primul copil biologic al cuplului, Sunday Rose, acum în vârstă de 10 ani. Peste alți doi ani, Nicole și Keith au devenit din nou părinții unei fetițe, Faith Margaret, care acum are 7 ani. Să sperăm că veștile despre sarcina actriței se adeveresc, cel puțin le vor anula pe cele despre divorțul ei de Keith, care au tot circulat anul trecut

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton