Deşi a avut ceva emoţii la început, Nicoleta Luciu s-a descurcat excelent în bucătărie, învăţând să prepare o pască raw vegan.
Ea a urmat sfaturile Ancăi Alungulesei, iar rezultatul a fost un desert delicios atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
Mămică a patru copii, foarte vigilenta in ceea ce priveste alimentatia acestora, Nicoleta Luciu a recunoscut ca supravegheaza cu strictete ca cei mici sa se hraneasca intr-un mod cat mai sanatos. La copii nu ai voie sa faci greseli’, spune vedeta.
Pentru această pască, Nicoleta a pregătit aluatul din faina de fulgi de ovaz, nuci si migdale hidratate, iar ca îndulcitor a folosit gem de smochine si curmale. Daca iubesti smochinele, tine minte cum faci dulceata de smochine!
Crema de brânză a fost înlocuită de data aceasta cu o cremă preparată din: caju hidratat, turmeric, lapte de caju, fulgi de drojdie inactiva – bogati in vitamina B – zeama de portocale si lamaie si bineinteles, stafide.
Rezultatul a încântat-o pe Nicoleta, iar anul acesta de Paşte cei 4 copii ai ei vor avea ocazia să mănânce acest preparat atât de sănătos.