Nicoleta Luciu, in rolul unei femei din lumea araba

 Revista VIVA
.

In telenovela Iubire si onoare', Nicoleta Luciu traieste dupa legile Coranului, ea urmand sa o interpreteze pe Soraya, a doua sotie a unui arab bogat pe nume Aziz, o femeie credincioasa si supusa barbatului ei.

Soraya este o femeie deosebita, iar sotul ei isi petrece foarte multe nopti cu ea, fapt care o inraieste si mai mult pe prima lui sotie. Este o femeie umila, in stare de orice sacrificiu pentru el, desi Aziz nu este tocmai barbatul ideal'. declara vedeta.

Nicoleta Luciu Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a filmat in Turcia in luna mai secvente foarte dificile, cele doua saptamani petrecute la Bodrum ajutand-o sa-si inteleaga mai bine personajul: 'Nu e deloc usor sa fii femeie in lumea araba. Trebuie sa respecti strict regulile Coranului, sa-ti respecti barbatul, indiferent de comportamentul lui si sa ii faci acestuia copii.'

De curand, Nicoleta s-a intors din vacanta petrecuta in Croatia alaturi de iubitul ei, Zsolt Csergo, si de fiul lor, Zsolt Jr. 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton