Nicoleta Luciu - Prima vacanta impreuna cu fiul ei

.

Nicoleta Luciu a revenit pe platourile de filmare ale telenovelei Regina’ dupa ce si-a petrecut vacanta impreuna cu iubitul sau, Zsolt Csergo, si fiul lor, Zsolt Jr, in varsta de 4 luni.


„Craciunul l-am petrecut impreuna cu Zsolt ÅŸi fiul nostru, acasa la familia mea, iar pe 26 decembrie am plecat la Miercurea Ciuc ÅŸi am sarbatorit alaturi de familia lui. Acolo a venit Mos Craciun si a lasat multe cadouri sub brad pentru toata lumea.’, povesteste vedeta pentru site-ul acasatv.ro.

Chiar daca la Miercurea Ciuc a fost foarte frig, cei doi parinti l-au scos zilnic pe cel mic din casa pentru a se obisnui cu temperaturile scazute si a-i fi mai usor cand va juca hochei.

Zsolt Jr a luat si primele lectii de inot, „a fost foarte distractiv, ii place apa, a intrat in piscină cu Zsolt, iar exercitiile pe care le-am invatat acolo, le repetam la baita, in cada de acasa’, a marturisit Nicoleta.


Acum, Nicoleta s-a intors pe platourile de filmare, prima secventa filmand-o alaturi de Dan Condurache. Fire activa, ea declara ca si-a incarcat bateriile, iar in curand va relua si concertele.
 

Foto: Acasa TV

Citeste si:

Nicoleta Luciu a tinut o cura de slabire minune

Nicoleta Luciu a nascut un baietel