Nicoleta Nucă a postat prima fotografie cu iubitul: „Locul meu sigur”. Cine este și cu ce se ocupă Bogdan Anton

.

Pe rețelele de socializare, Nicoleta Nucă a postat prima imagine cu noul ei iubit. Artista și Bogdan Anton formează un cuplu de câteva luni și se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Până de curând, cei doi au păstrat discreția și nu s-au afișat împreună în mediul online, preferând să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

În primăvară, Nicoleta Nucă s-a despărțit de toboșarul Bogdan Ursache, după șapte ani de relație. Cei doi plănuiau să facă nunta anul acesta, însă lucrurile au luat o altă turnură, astfel că au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp, artista și-a găsit fericirea alături de Bogdan Anton, iar recent s-a aflat că este însărcinată.

colaj nicoleta nuca & bogdan antoncolaj nicoleta nuca & bogdan anton

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată! La patru luni de la despărțirea de Alex Ursache, artista și noul iubit, Bogdan Anton, vor avea un copil

Citește și: Nicoleta Nucă a fost nevoită să-și schimbe planurile de vacanță, după despărțirea de Alex Ursache: „Cred că până la urmă norocul ți-l faci singur și eu singură îmi port noroc”

Citește și: Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să renunțe la sarcină: „Era foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine”

Citește și: Cum își crește Iuliana Tudor fiul adolescent: „Venirea lui a fost un dar pentru care am făcut foarte multe sacrificii de ordin medical. Un copil fără reguli nu poate deveni un major pe care te poți baza'

Nicoleta Nucă a postat prima fotografie cu tatăl copilului ei

Pe contul de Instagram, Nicoleta Nucă a postat prima imagine cu tatăl copilului ei. Ea și Bogdan Ursache sunt împreună de câteva luni și se pregătesc să devină părinți, dar au preferat să nu se expună excesiv în mediul online. Acum, odată cu anunțul sarcinii, artista a decis să arate lumii bucuria pe care o trăiește și emoția de a deveni mamă.

„Locul meu sigur', este mesajul postat de îndrăgita cântăreață în dreptul fotografiei.

Se pare că Bogdan Ursache și Nicoleta Nucă împărtășesc pasiunea pentru muzică. Noul iubit al artistei cântă la clarinet și este pasionat de sport, după cum reiese din postările sale de pe Instagram.

Nicoleta Nucă și Bogdan Anton vor deveni părinți pentru prima dată

Deși formează un cuplu de puțin timp, Nicoleta Nucă și Bogdan Anton se pregătesc pentru venirea pe lume a primului copil. Artista este destul de rezervată cu privirile la schimbările din viața sentimentală.

„Să știi că nu m-am gândit la tema asta. Cred că nimeni, niciodată nu este pregătit să devină părinte, nu primești un manual de instrucțiuni când te pregătești să devii părinte, să știi exact ce o să faci. Chiar nu știu, dar probabil când va fi momentul, o să învăț din mers ca toată lumea de pe pământul ăsta', a declarat artista pentru cancan.ro.

Nicoleta Nucă se pregătea să facă nunta cu fostul iubit, Bogdan Ursache

În primăvară, Nicoleta Nucă a anunțat despărțirea de Bogdan Ursache, cel care i-a fost alături timp de șapte ani. Vestea a fost surprinzătoare pentru fani, dat fiind că cei doi vorbeau deschis despre căsătorie. În 2021, artista fusese cerută în căsătorie de toboșar.

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase’, a scris ea atunci la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton