Nicu Paleru a povestit cum și-a salvat fiica de la moarte: „Noi stăteam la etajul doi, jos era beton. Fata mea era urcată pe pervaz și se uita la mine. În momentul ăla, frica și groaza...”

 Ifrim Georgiana
.

Nicu Paleru a povestit cum și-a salvat fiica de la moarte, întâmplare care și astăzi îi provoacă palpitații. Copila avea doar doi ani și se cățărase pe pervazul geamului de la apartament, fiind la un pas să cadă de la înălțime. Din fericire, interpretul a intervenit la timp și a prevenit o tragedie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere din țară. Nu doar în carieră se bucură de succes, ci și în plan personal. Artistul are o căsnicie fericită cu soția lui, Cristina, și din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Anais Nicole. Cei doi soți și-au dorit o familie mai mare, însă, cu câțiva ani în urmă, soția lui Nicu Paleru a pierdut o sarcină.

nicu9nicu9

Citește și: De ce a avut Nicu Paleru probleme financiare: „Banii nu s-au pierdut din jocuri de noroc, s-au pierdut din prostia mea și din…'. A fost nevoit să o ia de la zero, în trecut

Citește și: Emilia Ghinescu a dezvăluit că Nicu Paleru a fost îndrăgostit de ea, când era măritată: „Este un om atât de bun, atât de sincer, mai rar întâlnești așa ceva”

Citește și: Călin Geambașu a pierdut procesul cu tatăl său, Petre Geambașu, care l-a numit „bolnav mintal, incendiator, criminal”. Decizia instanței

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici, despre ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Bianca se uită încă la fațada bisericii”

Nicu Paleru a povestit cum și-a salvat fiica de la moarte

Cu inima strânsă, Nicu Paleru a povestit cum și-a salvat propria fiică din ghearele morții. Întâmplarea a avut loc când copila avea numai doi ani. Artistul își amintește că nu o găsea nicăieri în casă și s-a înspăimântat când a văzut fereastra deschisă, plasa de țănțari dată într-o parte. Imediat s-a gândit că a avut loc o tragedie.

„A fost un moment care m-a marcat, mi-a arătat că există Dumnezeu și Maica Domnului, care ne-a protejat. Stăteam cu soția mea în bucătărie și la un moment dat ne-am dat seama că nu se mai aude fata. Se făcuse curățenie și geamurile sunt joase și aveam plasă de țânțari. M-am dus să văd ce se întâmplă cu fata și când intru în dormitor plasa de țânțari era deschisă.

Noi stăteam la etajul 2, exact deasupra scării, jos era beton. Am văzut plasa de țânțari dată la o parte. În momentul ăla, când am văzut plasa de țânțari dată la o parte și fata nefiind nici în camera ei, nici în dormitor la noi, simțeam că toată viața mea s-a dus, până aici mi-a fost. Eram sigur că gata, fata mea trecuse în partea cealaltă și căzuse jos. Mă întrebam de ce nu se aude gălăgie jos', a povestit artistul.

„Prima dată a alunecat'

Copila se cățărase pe pervazul geamului și era la un pas să cadă de la înălțime. Deși înghețase de frică, Nicu Paleru și-a adunat puterile și a apucat-o de mână pe fiica sa. Întâmplarea a avut un deznodământ fericit, dar acele clipe îi provoacă și astăzi fiori artistului.

„M-am uitat pe geam și nu am văzut forfotă, nu am văzut fata. În momentul ăla, pe pervaz, în stânga, fata mea stătea îmbrăcată într-o rochiță și se uita la mine. 2 ani avea. În momentul ăla, am lăsat privirea în jos, să nu mă uit la ea, că frica și groaza pe care le aveam în mine ar fi putut să o sperie. Nu știu cum m-am urcat pe pervaz, m-am întins, am luat-o de mână și până când i-am simțit mănuța în mâna mea, am crezut că a trecut o veșnicie.

Prima dată a alunecat. Am zis să nu mă facă Dumnezeu să îmi văd fata cum cade acum și să văd cum moare. Am prins-o de mănuță, am băgat-o înăuntru și în momentul în care am văzut-o jos, atunci m-am descătușat. I-am dat două palme peste fund, dar cred că intensitatea a fost mare pentru că și frica a fost imensă. Am început instantaneu să plâng, m-am dus în bucătărie și i-am mulțumit Maicii Domnului pentru că mi-a mai dat o viață', a încheiat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton