Ce l-a atras pe Nicușor Ioniță la soția lui, Silvana Rîciu: ”În afară vrea să pară o dură...” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum a cunoscut-o Nicușor Ioniță pe soția lui, Silvana Rîciu! Detalii despre relația lor ne dezvăluie chiar artistul, într-un interviu pentru viva.ro. Cântărețul de muzică populară este mai mic cu patru ani decât artista pe care, atunci când a cunoscut-o, era prezentatoare la un post tv. Află ce l-a impresionat pe Nicușor la Silvana!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum a cunoscut-o Nicușor Ioniță pe soția lui, Silvana Rîciu! Detalii despre relația lor. Într-un interviu pentru viva.ro, cântărețul de muzică populară a dezvăluit ce l-a impresionat prima dată la solistă.

70373406_1171336269719888_1377706709761392640_n-170373406_1171336269719888_1377706709761392640_n-1

Citește și: Soțul Silvanei Rîciu, Nicușor Ioniță, a fost născut de mama lui după ce femeia pierduse opt sarcini: „La 6 luni și trei săptămâni, 980 de grame…'. De ce a renunțat artistul la Teologie / EXCLUSIV

Citește și: Silvana Rîciu și Nicușor Ioniță au împlinit 4 ani de căsătorie. Ce relație are artista cu cei trei copii ai săi și cu ce se ocupă aceștia: „Fetele noastre sunt născute în aceeași zi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum depășesc Lili Sandu și Silviu Țolu momentele de criză din relație: „Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți…'. Ce spune vedeta PRO TV despre nunta lor, după ce au amânat-o / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a întors CRBL în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: 'M-am distrat, m-am relaxat, dar…' Are planuri mari în muzică, pentru 2024 / EXCLUSIV

Cum a cunoscut-o Nicușor Ioniță pe soția lui, Silvana Rîciu! Detalii despre relația lor

Nicușor Ioniță a cunoscut-o pe Silvana în anul 2007, când aceasta prezenta o emisiune la un post tv. De cinci ani, ei au o căsnicie frumoasă și au o fetiță împreună, pe Anastasia, de trei ani. Silvana mai are din primul mariaj doi copii, pe Andrada și pe Luca.

'Suntem împreună de aproape cinci ani. Eu cu Silvana mă cunosc de foarte mulți ani, încă de prin anul 2007, de când a realizat emisiuni. Mergeam în emisiunile ei ca invitat, iar eu atunci am descoperit în ea un om cu atât de multă sensibilitate, chiar dacă în afară vrea să pară o dură. Eu cred că este doar un scut de protecție contra răutăților. Dar eu am descoperit un om foarte sensibil. Asta am apreciat la ea, în primul rând. Iar în al doilea rând, profesionalismul de care a dat dovadă.', a declarat pentru viva.ro Nicușor Ioniță, care este căsătorit de aproape cinci ani cu Silvana Rîciu.

Nicușor Ioniță: 'Am văzut și latura ei umană…'

Nicușor Ioniță spune că a fost impresionat de latura umană a Silvanei Rîciu, care mai târziu avea să îi devină soție. Solistului i-a plăcut că artista l-a tratat ca pe oricare artist, cunoscut sau mai puțin cunoscut.

'Eu în 2007 eram un interpret la început de drum, iar ea m-a tratat egal cu cei care erau din generația de aur. Sau poate mult mai cunoscuți ca mine. Iar eu acest lucru l-am apreciat la ea enorm. Nu mai găsim astăzi, în nicio televiziune, un prezentator ca ea. Unul care să fie atât de preocupat ca invitatul să iasă și să dea bine, așa cum se spune.

Ăsta a fost primul lucru. Iar apoi, colaborând, colaborând, întâlnindu-ne în emisiuni am văzut și latura umană. Cât de multă lume putea să ajute. Și mă bucur că au fost multe cazuri în care și eu am participat, dintr-o primă strigare.', a mai declarat Nicușor Ioniță.

Nicușor Ioniță: 'Asta este Silvana Rîciu și, în afara faptului că este un interpret atât de bun, cu un glas atât de frumos, este un om foarte sensibil și prea la locul lui…'

Nicușor Ioniță a sărit de multe ori atunci când Silvana cerea ajutor. De pildă, atunci când Nelu Bălășoiu nu mai putea fi ținut în spital și trebuia dus acasă, soțul Silvanei s-a oferit să îl ajute. Și așa l-a transportat acasă pe acesta.

'Și pot să dau exemplul cazul lui Nelu Bălășoiu, care era în spital, nu mai putea fi ținut, dar nu avea cine să îl ducă acasă. Noi eram la o filmare iar ea striga în gura mare, cine poate să o ajute și pe ea, să îl ducă acasă cu o mașină. Bineînțeles că eu am răspuns imediat afirmativ și l-am dus pe Nelu Bălășoiu acasă.

Asta este Silvana Rîciu și, în afara faptului că este un interpret atât de bun, cu un glas atât de frumos, este un om foarte sensibil și prea la locul lui pentru vremurile pe care le trăim. Norocul ei, cum spun eu, sunt eu, pentru că eu nu iert nimic, când vine vorba de a o neîndreptăți pe soția mea.', a declarat Nicușor Ioniță, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton