Totul despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Cât cântărește rochia de mireasă și ce artiști întrețin atmosfera

 Ifrim Georgiana
.

Noi detalii despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. La sfârșitul acestei săptămâni, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu se căsătoresc. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar cererea în căsătorie a avut loc în 2022, pe vremea când se aflau în Dubai. Se pare că nunta artistei și a afaceristului din Vâlcea se anunță a fi una spectaculoasă, pe lista de invitați aflându-se aproximativ 500 de persoane. Iată noi informații despre rochia de mireasă a Cristinei Spătar și despre artiștii care vor întreține atmosfera în ziua cea mare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Noi detalii despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Pe 10 decembrie 2022, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, la numai câteva zile după cererea în căsătorie. La sfârșitul acestei săptămâni, are loc nunta artistei și a cunoscutului om de afaceri, eveniment ce se va organiza la un hotel de lux din Râmnicu Vâlcea. În urmă cu câteva zile, Cristina Spătar spunea că are emoții în legătură cu ziua cea mare, mai ales că are programul încărcat și cu proiecte profesionale. Nașii cuplului sunt Cornel Botgros și Ion Paladi, dezvăluire făcută recent de viitoarea mireasă.

cri10cri10

Citește și: Cristina Spătar a împlinit 51 de ani. Ce cadou de 2 milioane de euro a primit de la soțul ei, Vicențiu Mocanu: „M-a răsfățat cu…”

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de soț și cei trei copii ai lor: „Liniște în suflet, credință și speranță”

Citește și: Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Cum a reacționat Gheorghe Hagi: „Bravo lui că își asumă. Le-am zis să…'

Citește și: Irina Tănase a pozat în costum de baie. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Dragnea la plajă

Noi detalii despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu

În acest weekend, Cristina Spătar se căsătorește cu Vicențiu Mocanu, un cunoscut om de afaceri din Vâlcea. La mult așteptatul eveniment, sunt așteptați aproximativ 500 de invitați, petrecerea desfășurându-se la un hotel de lux din orașul natal al afaceristului. Se pare că rochia de mireasă a artistei cântărește aproximativ 10 kilograme, care va atrage toate privirile în ziua cea mare.

Sala unde se desfășoară petrecerea propriu-zisă va fi decorată cu 3000 de cale si 900 de hortensii, în timp ce tortul de nuntă va fi de-a dreptul spectaculos, decorat în culorile ivory, auriu și verde. Responsabili de întreținerea atmosferei sunt Adrian Minune, Andra, Mariana Ionescu Căpitănescu și maestrul Nicolae Botgros, în timp ce gazda serii va fi Andrei Ștefănescu.

Cununia religioasă va avea loc la ora 19:30, la o biserică din apropierea hotelului de lux. Se pare că slujba religioasă se va ține doar pe jumătate, deoarece cei doi soți și-au unit deja destinele în fața lui Dumnezeu, potrivit spynews.ro.

„Sunt în pregătiri cu nunta'

Cristina Spătaru și Vicențiu Mocanu vor avea mai multe perechi de nași la nunta lor. Zilele trecute, artista a dezvăluit că Ion Paladi și Cornel Botgros vor fi părinți spirituali.

„Sunt în pregătiri cu nunta. Sunt mulți oameni care vor veni la nuntă. Peste patru zile este cel mai important eveniment. Nașii mei vor fi Cornel Botgros și Ion Paladi, apoi voi continua proiectele cu nașii. Vor veni și rude din străinătate să ne fie alături.

Mă agit cu ce mai am de făcut profesional. Am filmat un videoclip și mă pregătesc să-l lansez. După nuntă voi lansa o piesa RnB, apoi voi intra, din nou, în studio și voi înregistra următoarea piesă. O să am o vară agitată și productivă', a spus artista, potrivit fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton