Noi procese și plângeri înregistrate în cazul lui Sean „Diddy” Combs: alte două minore se alătură presupuselor victime. Când va fi judecat rapperul și ce le-a cerut judecătorilor

.

Noi procese și plângeri au fost înregistrate în cazul lui Sean „Diddy' Combs, aflat în continuare în arest pentru agresiune sexuală, după mai multe încercări de eliberare pe cauțiune. Tot mai multe victime ies în față și vorbesc despre abuzurile suferite, ceea ce arată dimensiunea reală a acestui scandal. Procesul va începe abia anul următor, în primăvară, iar între timp, avocații mogulului muzical lucrează intens pentru a pregăti apărarea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 16 septembrie, Sean „Diddy Combs a fost arestat de poliţia din Manhattan. Rapperul american se confruntă cu serie de procese care au fost intentate împotriva sa în ultimele luni, acuzațiile fiind de natură sexuală și abuz. Instanța i-a refuzat, până la acest moment, trei cereri de eliberare pe cauțiune, prima în valoare de 50 de milioane de dolari.

Sean ‘Diddy’ Combs Fragrance Launch – New YorkSean ‘Diddy’ Combs Fragrance Launch – New York

Citește și: P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de alte 120 de persoane, printre care 25 de minori. Avocat: „Zidul tăcerii a fost spart şi victimele ies în faţă”

Citește și: Sean „Diddy' Combs rămâne în arest după ce instanța i-a refuzat eliberarea în baza unei cauțiuni de 50 de milioane de dolari. Detalii tulburătoare despre petrecerile pe care le organiza: droguri, desfrâu, șantaj

Citește și: Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră ale regretatei Delia Budeanu, declarații emoționante la înmormântare: „A fost o inspirație pentru mine încă din copilărie. Un adevărat simbol al rafinamentului”

Citește și: Câți bani în plus la pensie a primit Irinel Columbeanu, după recalculare: „Nu-i acoperă cazarea la azil. Îl sprijinim și medical, dar și moral”

Noi procese și plângeri înregistrate în cazul lui Sean „Diddy' Combs

Arestarea lui Sean „Diddy' Comb a fost urmată de un val uriaș de plângeri și procese. Inițial, 125 de persoane, printre care 25 de minori, l-au acuzat pentru agresiune sexuală. Pe măsură ce tot mai multe victime își fac curaj să vorbească, dimensiunea scandalului se amplifică, punându-l pe artist într-o situație juridică tot mai complicată.

Săptămâna trecută, mogulul muzical a fost acuzat de abuz sexual în șase noi procese. Reclamațiile vin din partea a două femei şi patru bărbaţi, acoperind incidente din 1995 până în 2021.

Duminică seara, șapte noi plângeri au fost înregistrate în cazul lui Sean „Diddy' Combs. Două dintre noile presupuse victime erau adolescente în momentul în care susțin că rapperul a abuzat de ele. Una dintre acestea avea 13 ani când acuză că a fost drogată și exploatată. Astfel, noi procese vor fi depuse la Tribunalul Districtual al SUA din Manhattan, conținutul urmând să fie făcut public după aceea.

„Mai multe alte persoane sunt menționate în dosare, dar în acest moment nu sunt numite anterior ca inculpați. Vom lăsa ca acuzațiile din plângerile depuse să vorbească de la sine și vom depune eforturi pentru a se face dreptate', a declarat Tony Buzbee, reprezentantul legal al victimelor.

Cele mai recente abuzuri sexuale au avut loc în 2022

Potrivit avocatului victimelor, majoritatea abuzurilor ar fi avut loc în 2022. Toate plângerile și procesele au fost deschise de reclamanți anonimi, pentru a beneficia de siguranță în timpul desfășurării investigațiilor.

„Comportamentul îngrozitor descris în procese a avut loc în New York, Los Angeles și Las Vegas', a spus el.

Tony Buzbee a înființat și o linie telefonică pentru victimele și martorii lui Sean „Diddy' Combs. S-au înregistrat peste 12.000 de apeluri în doar 24 de ore, ceea ce arată dimensiunea reală a acestui scandal. Un nou val de plângeri ar putea urma în această perioadă.

„Ne așteptăm să depunem săptămânal cazuri în care dl Combs și alții să fie numiți pârâți, pe măsură ce continuăm să strângem dovezi și să pregătim dosarele', a declarat el.

Când începe procesul lui Sean „Diddy' Comb și ce le-a cerut judecătorilor

Rapperul Sean „Diddy' Comb a avut, până la acest moment, trei tentative de eliberare pe cauțiune, toate respinse de instanță. Echipa sa juridică a cerut, într-o scrisoare adresată judecătorului Arun Subramanian, să dezvăluie identitatea presupuselor victime.

Mogulul muzicii rap a invocat faptul că trebuie să cunoască identitatea acuzatorilor pentru a se pregăti pentru procesul din 5 mai 2025. Combs a pledat nevinovat la toate acuzațiile și va rămâne în arest până la începerea procesului.

Este acuzat de complicitate la şantaj, trafic sexual prin forţă, fraudă sau constrângere şi transport în vederea practicării prostituţiei. Presupusele victime l-au descris ca pe „un prădător sexual violent', care folosea alcoolul și drogurile pentru a obține supunerea lor.

Sursa foto: Hepta

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton