Cine este noul iubit al Carminei, fiica lui Liviu Vârciu. Până acum se credea că sunt doar prieteni!

 Dumba Gabriela
.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit recent 21 de ani, vârstă legală nu doar pentru a consuma alcool oriunde în lume, ci și pentru a-și asuma public o relație de dragoste. Dacă până acum se credea că sunt doar prieteni care fac împreună clipuri pe TikTok, Carmin Vârciu și Iustin Chiroiu au bifat momente de tandrețe la malul mării, în weekend.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Carmina Vârciu recunoștea că este într-o poveste de dragoste cu un tânăr pe care îl cunoaște de opt ani, dar refuza să dea mai multe detalii despre identitatea acestuia. Între timp au apărut schimbări în viața fiicei lui Liviu Vârciu și tânăra de 21 de ani se iubește cu un tiktoker cunoscut în online.

350094801-3502979386693540-2546611775346888951-n350094801-3502979386693540-2546611775346888951-n

Carmina Vârciu și noul iubit, Iustin Chiroiu, romantici la malul mării

În toamna trecută, Carmina Vârciu spunea că se află într-o relație foarte lungă, de trei ani, cu un băiat pe care îl cunoaște de opt. Fiica lui Liviu Vârciu susținea la vremea aceea că vrea să-și țină viața personală privată, doar că între timp s-a râzgândit.

Mai ales că este tot mai pasionată de TikTok și diverse alte clipuri pe rețelele de socializare. Se pare că așa l-a și cunoscut pe actualul iubit, un tiktoker cunoscut la rândul său. Este vorba despre Iustin Chiroiu, care și-a asumat deja în mod public relația cu ea și a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Paparazzi wowbiz.ro i-au surprins pe cei doi la Neversea, în timp ce se sărutau, așa că nu mai poate fi vorba despre o prietenie și atât între ei. Ulterior, amândoi au postat imagini de pe plajă, de la răsărit, semn că au petrecut împreună și o dimineață romantică la malul mării.

Citește și: Tânărul înjunghiat la Craiova a făcut primii pași. Emanuel este supravegheat zi și noapte de medici și familie

Citește și: „Să îți intre bine în capul ăla pitic și schimonosit. Eu nu pierd niciodată'. Oana Zăvoranu a transmis un nou mesaj controversat, după scandalul acuzațiilor de șantaj

Citește și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau, prima apariție oficială împreună. Au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor!

Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu, virali în mediul online

Carmin Vârciu și Iustin Chiroiu s-au afișat adesea împreună pe Tik-Tok, acolo unde tânărul este popular. Carmina este și ea extrem de activă în mediul online, postând tot felul de filmulețe pe platformă, dar și pe Instagram.

@iustinchiroiu

Dragoste la prima vedere 👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️

♬ sunet original – Iustin Chiroiu

Fiica lui Liviu Vârciu a postat adesea clipuri realizate împreună cu Iustin Chiroiu, unul dintre ele prezentând inclusiv o cerere în căsătorie. Toți cei care au văzut filmarea, au reacționat imediat, iar fanii din online susțineau din plin gestul celor doi.

„Părinții mei s-au căsătorit după 2 luni, au trecut 25 de ani și încă sunt împreună', „Mama și tata după 2 luni de cunoaștere s-au căsătorit', „În anii 2000 băieții dădeau bilețele fetelor cu” Vrei sa-mi dai prietenia”. Era altceva ce nu e acum ', au fost doar unele dintre mesajele postate de fanii din online.

Ce facultate studiază Carmina Vârciu

Carmina Vârciu studiază Jurnalismul și a împărtășit cu cei ce o urmăresc pe rețelele de socializare ce planuri are după finalizarea studiilor.

„Mai am un an și termin facultatea. Studiez Jurnalismul. Aș vrea altceva din sfera asta, nu reporterie, dar momentan am mai multe vi  a  se. Am unul, cel mai mare de care mă ocup, dar până atunci nu se zice, are legătură cu muzica. Am mai mulți artiști din România preferați. Pot să zic că Antonia e o inspirație mare pentru mine, pe lângă că e bombă. Delia îmi place din nou”, a declarat Carmina Vârciu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton