Nu s-au împăcat! Adevărul despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și motivele care au condus la despărțire!

.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate pare a avea o intrigă mai complicată decât telenovelele sudamericane, fiind un subiect intens urmărit și disecat, la fiecare gest al unuia dintre cei doi. Realitatea, însă, este una mult mai simplă: cei doi nu s-au împăcat, imaginile surprinse la grătar și făcute publice fiind unele… vechi! VIVA! a aflat adevărul despre relația dintre Bianca și Tristan și motivele care au condus la despărțire. 

Imprevizibilă ca și vremea! Așa pare să fie relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Exact când credea că a iești soarele și pe strada ei și se simțea mai fericită ca niciodată, în viața Biancăi s-a instalat furtuna, acum fiind, din nou, o femeie singură. În pofida zvonurilor, prezentatoarea TV nu s-a împăcat cu luptătorul american, imaginile care le-ar fi trădat împăcarea fiind, de fapt, o confuzie: „Un prieten comun de-ai lor a postat imaginile respective, de la grătar, pe contul lui de Instagram dar, surpriză, filmarea este mai veche, de dinainte ca Bianca și Tristan să se despartă. Prin urmare, cei doi au deja o săptămână de când nu mai formează un cuplu. Motivele sunt foarte clare: ei au stiluri de viață diferite. Bianca muncește foarte mult, este și mamă, iar el vrea să iasă și să petreacă în fiecare zi', a declarat o sursă din anturajul Biancăi, pentru VIVA!


Tristan Tate face eforturi s-o împace

Să nu credeți că Tristan Tate este împăcat cu ideea separării. Deși Bianca a fost vehementă, luptătorul american face eforturi asidue ca să-i reintre în grații vedetei TV. Ba chiar pare dispus să se cumințească: „I-a dat mai multe mesaje, i-a spus că nu a mai ieșit în cluburi, i-a trimis și un buchet de flori. Inițial, Bianca nu i-a răspuns, dar apoi au avut câteva discuții amicale, în legătură cu declarațiile pe care Tristan le-a oferit presei. Rămâne de văzut ce se va întâmpla', ne-a mai spus aceeași sursă.