Nuami Dinescu, probleme de sănătate după ce s-a accidentat la genunchi în urmă cu 30 de ani: „Aveam o secvență în care cădeam în genunchi”. Actrița face fizioterapie și astăzi

 Ifrim Georgiana
.

Nuami Dinescu, probleme de sănătate după ce s-a accidentat la genunchi în urmă cu 30 de ani. Actrița face fizioterapie și astăzi. Nuami Dinescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Vara aceasta, protagonista din noul serial de la Antena 1 nu a fost în vacanță, căci s-a ocupat de sănătatea ei și a fost la ședințe de fizioterapie. Acum 30 de ani, în timpul unui spectacol, Nuami Dinescu s-a accidentat la genunchi, însă simte efectele și astăzi. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 60 de ani, Nuami Dinescu are o carieră de succes în actorie, iar din această toamnă, va putea fi urmărită în comedia romantică  „Lasă-mă, îmi place! Camera 609', unde va interpreta un rol savuros. Cocuța, personajul pe care îl joacă, este menajeră în casa lui Victor Pop (Matei Negrescu), protagonistul serialului. De curând, actrița a vorbit despre planurile în care a fost implicată vara aceasta, mărturisind că zilele libere și le-a dedicat ședințelor de fizioterapie. Nuami Dinescu are probleme la genunchi, căci s-a accidentat în timpul unui spectacol, pe când avea 30 de ani.

u10u10

Citește și: „Pentru că Biserica Ortodoxă nu acceptă incinerarea și nu ai cum să o treci pe pomelnic, să îi faci parastas, pomană…”. Gestul emoționant pe care Nuami Dinescu îl face în fiecare an în memoria Cristinei Țopescu

Citește și: Drama actriței Nuami Dinescu. La 27 de ani a aflat că nu mai poate face copii: „Niște complicații de la răceli repetate”

Citește și: Cum se înțelege Loredana Groza cu actorii din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609: „Personajul meu nu e cel mai pozitiv, dar mă ispiră'. Ce dietă ține artista și de ce doarme puțin / EXCLUSIV

Citește și: „Am plâns când m-am văzut cheală, am avut un pas până să cad în depresie'. Dana Roba, declarații dureroase despre clipa în care s-a trezit din comă, după ce a fost desfigurată de soț

Nuami Dinescu are probleme la genunchi

Vara aceasta, Nuami Dinescu a renunțat la vacanțe și s-a ocupat de sănătatea ei. În perioada concediului, actrița a fost la ședințe de fizioterapie, din cauza problemelor pe care le are la un genunchi. La 30 de ani, s-a accidentat în timpul unui spectacol, iar din nefericire, resimte efectele și astăzi.

„Vara asta am avut 3 săptămâni concediu și, pentru că nu aveam unde să plec în 3 săptămâni, am ales să mă duc să-mi fac niște fizioterapie la un genunchi pe care l-am trântit. Cu mulți ani în urmă, am avut un spectacol la Ploiești, în Inimă de câine', și aveam o secvență în care cădeam în genunchi. La 30 de ani nu te gândești că îți damblagești genunchiul, m-am mai împiedicat de două ori în niște dale din București și la revedere'.

Și din când în când trebuie să-l duc și pe el, să-i facă acolo un pic de fizioterapie, kineto mai fac eu singură. Asta am făcut în astea trei săptămâni că nu aveam cum să plec, plus că am o pisică cu insuficiență renală și când mă cauți… sunt cu ea la cabinet din două în două zile. Și trei săptămâni a fost prea puțin, aveam și astea de rezolvat, dar nu sufăr, știi de ce? Pentru că pentru mine e vacanță, ce fac aici', a declarat actrița pentru Unica.ro.

Care este cel mai mare complex al lui Nuami Dinescu

Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru actorie, Nuami Dinescu a vrut să se înscrie la Școala de Ofițeri de la Sibiu, însă nu a fost admisă din cauza înălțimii. Actrița recunoaște că statura ei a complexat-o toată viața, însă odată cu trecerea timpului, s-a acceptat așa cum este.

„A fost supărarea vieții mele. De fapt asta cu actoria era o treabă încă nedescoperită. Întâi și întâi că în anul în care am terminat eu liceul, am venit în București, repartizată la un trust de construcții, am terminat liceul de construcții, altă treabă, doar că eu am vrut să mă duc la Școala de Ofițeri de la Sibiu, la Școala de Poliție de la Sibiu.(…) Eu am crescut altfel și nu am înțeles cum să ridici mâna s-o bați și a fost prima dată când am realizat faptul că am 1.55 m și că mă încurcă foarte tare. M-am dus la concurs și prima probă a fost că a trebuit să mă duc să vorbesc cu un domn ofițer, care mi-a spus: Domnișoară, mie îmi place de dumneavoastră, că sunteți așa prezentă, energică, dar aveți 1.55 m și ar trebui să aveți măcar 1.62 m ca să puteți să…De unde să luăm să mai punem cm lipsă?'.(…) Dar toată viața am suferit că sunt mică de înalțime. Da, multă vreme m-au salvat tocurile până când am înțeles că aia e și trebuie să mă descurc așa cum sunt', a spus actrița pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton