O mai ştii pe micuţa Ionela din telenovela “Inimă de ţigan”? Acum, fiica Lizei Panait are 21 ani şi este manechin / Sigur n-o mai recunoşti!

 Dumba Gabriela
.

Maria Panait avea doar 10 ani atunci când juca rolul micuței Ionela în telenovela Inimă de ţigan', nepoata lui Gigi Dumbravă, interpretat de actorul Florin Zamfirescu. Acum, fiica Lizei Panait are 21 de ani, este studentă, dar și manechin, fiind tot timpul pe podium, în prezentările mamei sale.

6165747261657472

Au trecut 11 ani de când Maria Panait era fetița inocentă, îndrăgită de fanii telenovelei Inimă de ţigan'. Acum este studentă la Academia de Studii Economice și învață despre Administrarea Afacerilor cu predare în limba engleză.

La 21 de ani, fiica Lizei Panait este manechin pentru mama ei și poate fără grijă să-și câștige existența din modelling, însă Maria a spus în repetate rânduri că visul ei nu este o carieră de model, însă nu exclude posibilitatea de a fi designer.

„Am ales această facultate fiind convinsă că mă va ajuta, lucru care s-a și întâmplat. Toată lumea are nevoie de educație financiară', spunea Maria, anul trecut, completată de mama ei: „Noi suntem într-un business unde sunt foarte multe probleme. Ea este martoră la tot: și când dăm ratele la credit, și când ne împrumutăm, și când nu avem bani, și când avem, și când dăm taxele la stat. Ea simte toate frământările acestea fiind acolo. Câteodată este normal să i se pară foarte greu pentru că nu este un business foarte ușor de făcut'.

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton