O mai ții minte pe "Dădaca" Fran Drescher? Are 64 de ani acum și a avut o viață ca un film de groază!

 Dumba Gabriela
.

În anii 90, actrița Fran Drescher făcea furori cu rolul din sitcomul american „Dădaca'. Anii au trecut, actrița are 64 de ani acum, iar viața pe care a trăit-o pare un film de groază. A fost violată sub ochii soțului, a avut cancer, iar bărbatul cu care a fost măritată 18 ani i-a mărturisit că e gay.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut 22 ani de la ultima apariție în serialul care a făcut-o celebră, iar în prezent, frumoasa actriță, are 64 de ani. Rolul pe care l-a jucat în The Nanny i-a marcat cariera, actrița devenind cunoscută mai degrabă după numele „Dădaca' decât după numele real.

World Premiere of „Safe Spaces” at the 2019 Tribeca Film FestivalWorld Premiere of „Safe Spaces” at the 2019 Tribeca Film Festival

„Dădacă' s-a bucurat de succes timp de șase ani, din 1993 până în 1999, iar serialul s-a terminat după ce îndrăgita dădacă Fran Fine, jucată de Fran Drescher, s-a măritat cu șeful ei , Maxwell Sheffield, interpretat de actorul Charles Shaughnessy.

Dădaca Fran Drescher a avut cancer

În urmă 21 de ani, în anul  2000, actrița a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Deși era despărțită de șotul ei, acesta a fost alături de ea și a ajutat-o să învingă cumplita boală și să-și recapete încrederea în sine.

„Doctorii îmi ziceau că am simptome dintr-o serie de motive care mai de care mai bizar – eram prea tânără, prea slabă sau chiar mâncăm prea mult spanac! (…) În sfârșit, după o biopsie endometriala, cea mai mare temere mi-a fost confirmată: aveam cancer. A fost nevoie de doi ani și opt doctori că să aflu în sfârșit că aveam cancer'.

Din fericire, a depășit momentul, iar ulterior Fran a înființat o organizație de depistare din timp și de prevenție a cancerului.

Citește și: Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman.De ce au dispărut imaginile de pe Instagram

Citește și: Dana Rogoz și soțul ei au împlinit nouă ani de căsnicie: ‘Între noi este o diferenţă de 19 ani

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei va deveni tătic!

Fostul ei soț i-a mărturisit că e… gay!

Totul a început cu „Happily divorced', producție inspirată din povestea de viață a actriței și a soțului ei, Mark Peter Jacobson, celor doi aparținându-le, de altfel, ulterior, și ideea serialului „Dădaca'.

Rolul protagonistei, cu care a fost asociată încă din prima clipă, i-a adus faima peste noapte simpaticei actrițe. Din păcate, Fran și Marc, care formau un cuplu încă din liceu și au fost căsătoriți 20 de ani, s-au despărțit după ce soțul ei i-a mărturisit că este gay.

Dar dacă nu ar fi fost asta, nu ar fi existat nici două dintre cele mai amuzante seriale americane… Ulterior, actrița s-a căsătorit cu Shiva Ayyadurai, inventatorul e-mailului, însă cei doi au divorțat în anul 2016.

Fran Drescher a fost violată sub ochii soțului

Nanny a povestit recent împreună cu fostul ei soț, într-un interviu pentru „Studio 10' că cel mai traumatizant episod din viața lor a avut loc în urmă cu 30 de ani, când apartamentul lor din Los Angeles  a fost invadată de niște bărbați înarmați, care le-au jefuit casa, într-un mod extrem de violent, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mai mult,  aceștia au violat-o pe Fran și pe o prietenă de a ei, care se afla în vizită. Și asta, în timp ce soţul actriţei a fost şi el atacat, legat şi forţat, sub amenințarea armelor,  să asiste la agresarea soției sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton