O mai ții minte pe Laura Andreșan? Cum arată la un an după ce a născut și ce meserie neașteptată are acum iubita lui Grasu XXL

.

De un an, Laura Andreșan și Grasu XXL sunt părinții unei fetițe, după o relație de mai bine de zece ani. Laura a trecut printr-o transformare spectaculoasă și felul în care arată acum, dar mai ales stilul ei de viață actual nu mai seamănă deloc cu ceea ce știa toată lumea despre bomba sexy Laura Andreșan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna iunie a acestui an, fetița Laurei Andreșan a împlinit un an. Pe rețelele de socializare, fosta profă de sex este foarte activă și își ține urmăritorii la curent cu activitățile ei personale și profesionale. Laura Andreșan este acum psiholog și își iubește meseria, care a recunoscut că a ajutat-o și pe ea foarte mult să-și schimbe stilul de viață.


„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud!’, a declarat iubita lui Grasu XXL potrivit wowbiz.ro.


În anul 2016, Laura Andreșan a absolvit psihologia la Universitatea Ecologica Bucuresti. La ceremonie a participat si profesor doctor academician Constantin Balaceanu-Stolnici, care a avut-o ca studenta pe Laura, devenita celebra pentru pictorialele sale sexy si spuranumele de „Profa de sex’. Andreșan a dezvaluit, cu umor, ce i-a spus Stolnici dupa ce a cunoscut-o mai bine.


„Stii…pe mine nu m-a fascinat niciodata psihanaliza, dar văzand schimbarea ta parca incep sa-i dau credit’, a fost mesajullui Stolnici pentru Andresan.

Anterior, Laura se declarase coplesita de faptul ca este studenta unei asemenea personalitati: „Sa fii student al domnului academician presupune sa gandesti liber, sa muncesti mult, sa iti contesti propriile rezultate pentru a le valida sau a le corecta, sa investesti pasiune, deci energie psihica in cunoasterea conditiei umane, sa accepti ca tot ce stii e doar un atom din materia pe care acest om cu spirit imens o va insera in campul constiintei tale, adica in tine, in sufletul tau!'.


Citește și:

Victoria Răileanu, primele declarații despre divorț: „Ne-am despărțit și acum trei ani, dar ne-am împăcat’

Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta: „Nici nu știe ea cât de mult semănăm'/ EXCLUSIV

John Getty a fost găsit mort într-o cameră de hotel. Urma să moștenească o avere de 5 miliarde de dolari