O mai ții minte pe Lucy din "Dallas"? Charlene Tilton are 60 de ani și e de nerecunoscut!

.

La 41 de ani de la debutul în cel mai popular serial de televiziune al tuturor timpurilor, Lucy din Dallas este de nerecunoscut. Frumoasa actriță Charlene Tilton și-a pierdut complet strălucirea de altădată!

Cine nu și-i mai amintește pe Sue Ellen, pe JR, pe Bobby, ori pe Lucy din Dallas,  serial care le-a ținut de cald și de foame, cu 40 de ani în urmă, românilor, care luau astfel contact cu lumea capitalistă? Deși e greu de crezut, la noi serialul Dallas a fost difuzat pentru prima oară în 1979, în preajma zilei de 23 august, așadar nu e greu de înțeles de ce „Compania Petrolieră Ewing’ s-a bucurat de un succes nemaiîntâlnit.


La 41 de ani de când a debutat filmul, actorii din Dallas încă nu au fost uitați, deși mulți dintre ei nu mai sunt în viață. Printre cei mai simpatizați a fost și simpatica Charlene Tilton, mezina clanului. Mezina Lucy din Dallas, nepoata familiei Ewing a fost o adevărată apariție, la cei doar 17 ani ai ei. Minionă, cu forme planturoase, păr lung, blond, și ochi verzi, Charlene a făcut senzație încă de la prima apariție. Acum însă, actrița, care împlinește 61 de ani în luna decembrie, nu mai seamănă deloc cu tânăra de altădată, mai ales că, spre deosebire de alte colege de-ale ei de breaslă, nu a îmbătrânit prea frumos…


Lucy din Dallas nu a avut noroc în dragoste în viața reală!

În mod sigur, a contat și faptul că viața personală a actriței nu a fost chiar foarte fericită, simpatica Lucy din Dallas divorțând de primul soț, cântărețul d emuzică country Johnny Lee, după doar doi ani. acesta a fost și tatăl singurul ei copil, o fiică, Cherish, acum în vârstă de 37 de ani, la rândul ei cântăreață de muzică country. Charlene Tilton a dat greș în căsnicie și a doua oară, după șapte ani – actrița s-a măritat tot cu un cântăreț, de data aceasta de origine scoțiană, Domenick Allen.


Deși se zice că a treia oară e cu noroc, Charlene Tilton a avut ghinionul vieții ei. Logodnicul ei, editorul de motaj Cheddy Hart, a murit de inimă, în anul 2009, la doar 54 de ani, înainte de a apuca să se însoare cu actrița…

Fiica ei s-a măritat la Southfork!

Probabil actriței banii nu i-au adus fericirea, și Charlene a avut destui! Un adevărat sex-simbol, actrița lua pentru fiecare episod din Dallas nu mai puțin de 46.000 de dolari, o sumă considerabilă acum 40 de ani, dar total justificată! Puțini sunt cei care nu își amintesc episodul în care simpatica Lucy din Dallas s-a căsătorit cu studentul la Medicină Mitch, în 1981. Ei bine, acel episod a fost urmărit de 65 de milioane de telespectatori.


Iar 33 de ani mai târziu, fiica actriței, Cherish, s-a căsătorit cu logodnicul ei, Matt Dunn, în același loc în care mama ei îi spusese DA logodnicului ei din serial – la Ferma Southfork!

Foto: Hepta, Instagram