O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan? Ce face și cum arată actrița Dana Hauer, la 36 de ani

 Dumba Gabriela
.

O mai ții minte pe Pisi din Inimă de țigan, telenovela care a făcut furori în România în urmă cu 13 ani? Actrița Dana Hauer are 36 de ani acum, dar nu a reușit să scape niciodată de alintul „pisi”, în urma rolului unei tinere fițoase cuplate cu un bărbat bogat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În 2007, Acasă TV lansa telenovela românească Inimă de țigan', un proiect ambițios care avea să se transforme într-un mare succes. Deodată cu el, și o mulțime de tineri actori au devenit cunoscuți.

Printre ei, și Dana Hauer, cea care a interpretat rolul lui Pisi, o tânără fițoasă care avea o relație cu un bărbat mai în vârstă, Gigi Dumbravă, jucat de Florin Zamfirescu. Un an mai târziu, Dana a jucat în Regina și, în 2012, a avut un alt rol într-o producție PRO, o secretară sexy în serialul O săptămână nebună'.

6129142961291429

După ce a încheiat cu televiziunea, blondina a încercat să se reprofileze, a făcut cursuri de machiaj și a pus la cale un proiect de bancuri cu trupa Alo, băieții'. Între timp, Dana s-a pus la casa ei, locuiește în Râmnicu Vâlcea și în mai 2017 a devenit mamă, după cum scria Click! la vremea aceea.

Între timp, actrița de 37 de ani a dispărut de pe micile ecrane și ține legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare. Ba mai mult, face deliciul publicului cu filmulețele pe care le postează pe Tik Tok.

Citește și: O mai ştii pe micuţa Ionela din telenovela Inimă de ţigan'? Acum, fiica Lizei Panait are 21 ani şi este manechin / Sigur n-o mai recunoşti!

În plus, le arată fanilor de pe rețelele de socializare diverse trucuri de înfrumusețare și este foarte îndrăgită pe rețelele de socializare. În rest, Dana Hauer se dedică total vieții de familie, alături de bărbatul cu care este împreună de 11 ani și n-a mai revenit în cinematografie.

Citeste si: O mai ții minte pe Veronica din „Minciuna”? Kate del Castillo, viață de telenovelă cu intrigi și controverse nebănuite. Ce legătură a avut cu El Chapo și cum arată la 47 de ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton