O mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 și 6 ani: „Cele trei persoane au decedat”

 Martin Lorena
.

O mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, de trei și sase ani. Marți dimineață, o femeie de 33 de ani din zona Dâmbovița din Timișoara a decis să își pună capăt zilelor. Aceasta s-a urcat pe un bloc de zece etaje împreună cu cei doi copii ai săi și s-a aruncat în gol, fără să se gândească de două ori înainte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE 12:51 – Noi informații ies la iveală despre femeia care s-a aruncat de la etaj, împreună cu cei doi copii. Mașina pe care femeia o conducea și care se pare că ar fi aparținut iubitei fratelui ei a fost lăsată parcată pe trecerea de pietoni. În mașina s-au găsit câteva hăinuțe de-ale copiilor, un suc cu paiul, dar și portofelul femeii. Băiețelul de trei ani avea o jucărie în mână, în momentul în care mama sa s-a aruncat cu el în brațe, de pe bloc, potrivit spynews.ro.

Femeia ar fi fost divorțată de soț, însă cu doar două săptămâni în urmă, ar fi depus actele pentru a se recăsători tot cu fostul partener, conform celor de la Serviciul de Stare Civilă din Timișoara.

Știrea inițială

Marți dimineață o femeie de 33 de ani a decis să își pună capăt zilelor, alături de cei doi copii ai săi în vârstă de 3, respectiv 6 ani. Aceasta s-a urcat, alături de cei mici, pe un bloc cu 10 etaje din zona Dâmbovița, apoi s-a aruncat în gol. Potrivit primelor surse, aceasta ar fi locuit pe strada Văilug, însă își ducea copiii la grădiniță în apropierea locului în care s-a produs tragicul eveniment.

Citește și: Moldova luptă dacă va fi invadată de Rusia:'Cât de mici am fi, trebuie să ne facem datoria față de casa noastră'

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, prima apariție publică de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.La ce eveniment a participat

Citește și: Cum i s-a schimbat viața actriței Carmen Tănase, de când s-a mutat la țară:„Am fost sceptică la început, nu m-am văzut niciodată acolo’

Citește și: Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia, la 5 ani de când s-a mutat:'Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată'

În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, mama era deja decedată, la fel și băiețelul de doar trei ani. Fetița a primit resuscitare din partea organelor medicale, însă din păcate, viața sa nu a putut fi salvată.

O mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi, de trei și sase ani

Evenimentul tragic s-a produs în dimineața zilei de marți, 3 mai 2022, în Timișoara. O femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etajul unui bloc. Aceasta nu era singură, ci în compania celor doi copii ai săi, o fetiță de 6 ani și un băiat de 3 ani. La sosirea echipajelor de intervenție, mama și băiatul erau decedați, iar fata a primit primul ajutor din partea medicilor. Din păcate însă, viața sa nu a putut fi salvată.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite trei victime căzute de la înălţime, bloc cu zece etaje, nu se cunoaşte nivelul de la care au căzut. Un adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani şi un copil (băiat, aproximativ trei ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi un copil (fată, aproximativ şase ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical', au transmis cei de la ISU Banat. 

Autoritățile au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă

Polițiștii Secției 3 din Timișoara s-au prezentat imediat la fața locului și au constatat că o femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etajul unui bloc, alături de copiii săi. În acest sens, s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Oamenii legii continuă cercetările pentru a clarifica cauzele și condițiile producerii incidentului.

„La ora 09.46, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara, au fost găsite trei persoane în stare de inconştienţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu zece etaje împreună cu cei doi copii. Din nefericire, cele trei persoane au decedat. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului', a transmis IPJ Timișoara.

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton