Oana Ciocan și Jador s-au mutat împreună: ”I-am cunoscut familia. Părinții mei nu încă. La început, când au auzit...” / A arătat și inelul de logodnă în direct, la TV

.

Cum arată inelul de logodnă al Oanei Ciocan, iubita lui Jador. În cea mai recentă ediție de la Survivor All Stars, Oana Ciocan a fost eliminată, astfel că acum a ajuns pe meleagurile românești, în brațele iubitului ei. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Jador, iar recent, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, a spus ce planuri de viitor au, iar totodată a arătat și inelul cu care artistul a făcut marele pas și a cerut-o de soție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Jador și Oana Ciocan au surprins pe toată lumea atunci când s-au afișat împreună și și-au declarat dragoste pentru tot restul vieții. Fără a sta pe gânduri, artistul a cerut-o în căsătorie chiar în timp ce se aflau în competiția Survivor All Stars, iar răspunsul a fost unul afirmativ. A făcut acest pas fără a avea flori, inel sau alte lucruri materiale, ci doar o declarație de dragoste și multă sinceritate.

Citește și: Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan. Cei doi s-au mutat rapid împreună: „Ești muza mea. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur'


Citește și: Cum arată Oana Ciocan machiată și îmbrăcată provocator. Imagine rară cu iubita lui Jador

Citește și: Loredana Chivu nu își mai poate recupera bunurile de peste 125.000 de euro, luate de fostul ei iubit, Dani Leș: „Nimic nu era dăruit’ / Decizia instanței e definitivă

Citește și: Sanda Ladoși susține că nu mai cumpără medicamente de 8 ani: „Îmi tratez copiii cu homeopatie combinată cu apă și prin metode radiestezice'

Cum arată inelul de logodnă al Oanei Ciocan, iubita lui Jador2


Ei bine, așa cum era de așteptat însă, când Oana Ciocan s-a întors acasă, artistul nu a ezitat și i-a pus un inel special pe deget. L-a ales foarte bine, încât să aibă multe pietre prețioase, cât și să-i vină ca și mărime. Fosta concurentă de la Survivor All Stars s-a arătat cu adevărat impresionată de frumoasa bijuterie, așa că nu a putut să nu o arate tuturor în cadrul emisiunii „Acasă la Măruță„ de pe Pro TV. Ba mai mult decât atât, se pare că ea și cântărețul de manele au planuri mari, așa că nu exclud nunta sau cununia civilă în viitorul apropiat.


„S-a implicat foarte mult! Da, mi-a luat cumva mărimea degetului fără să știu…O să urmeze ceva, nu știm dacă e cununie, nuntă sau altceva… Mi-am dat seama mai bine de Dumnezeu decât o știam înainte, mai ales la Survivor. Seara, în pat, citim împreună din Biblie. Greșește uneori, dar apoi îi pare rău.„, a povestit Oana Ciocan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

S-au mutat împreună, iar ea i-a cunoscut familia

Jador și Oana Ciocan nu doar că s-au logodit și au planuri mari de viitor, ci s-au și mutat împreună și au de gând să treacă la următorul pas. Artistul a dus-o acasă la părinții lui, iar din declarațiile ei, se înțelege foarte bine cu mama și tatăl artistului.


De asemenea, Oana Ciocan a dezvăluit că părinții ei i-au spus să nu se grăbească, însă lucrurile s-au întâmplat mai repede decât oricine se aștepta între ei, iubirea fiind moartea mare. Totuși, deși vorbesc despre nuntă și inelul de logodnă frumos pe care l-a primit, părinții ei încă n-au făcut cunoștință cu viitorul lor ginere.

La început, când au auzit părinții mei, au zis să nu vă grăbiți! Nu ne grăbim, ne-am mutat deja împreună. (…) Părinții mei nu l-au cunoscut, urmează, au emoții și eu și el. În mare parte, e cel mai bun om pe care îl cunosc, dar își ascunde asta de frica de a suferi, a trecut prin mai multe. E sincer, crede mult în oameni. Mă văd cu el toată viața, altfel spuneam da la televizor? (…) I-am cunoscut familia! Doamne, sunt superbi!„, a continuat Oana Ciocan.


Jador, cerere în căsătorie „altfel„ la Survivor All Stars

Înainte de a-i pune inelul prețios pe deget, cu care Oana Ciocan s-a lăudat recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jador a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars, în pădure, unde i-a mărturisit dragostea lui, explicând că are multe defecte, dar cel mai important lucru este că o iubește și vrea un viitor frumos cu ea.


Jador: Deseori, eu nu scot pe gură ce simt, în loc să spun te iubesc, spun ești grasă, nu știu, mi-e rușine să scot cuvinte frumoase pe gură, nu știu de ce, așa îi spun și lu mama.
Jador: Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!
Oana: Băi, haide măi! Băi, ce e asta!!
Jador: Da, vrei să fii soția mea?
Oana: Dar normal! Dar tu știai! Mă întrebi chestii pe care le cunoști oricum deja! Știi că vreau să rămân toata viața cu tine!
Jador: Uite, te cer în pădure, pe stomacul gol și răpănos!
Jador: Am cunoscut-o aici, trebuia să o cer aici! Și să aibă în inimă că e femeia mea! Gata, mă însor! Am și naș, gata!(…) Gata, mă însor, mă pun la casa mea! Gata, o împuiez, rup treaba acolo…Mamă, îți dai seama, când aude mă-sa acum, foarte urât, asta e…Madam…Doamna mama lu Oana…Halal ginere…Dacă ai rachiu, te iubesc!!!(…) Ne-am adunat astăzi aici să vadă toată lumea cum cer eu de femeie o fată! Am cerut-o de femeie, mi-o ieșit foarte prost, asta este, m-o ales defect! Asta este, e femeia mea!

Sursă foto: Facebook / captură tv