„Nu mă consider o mamă denaturată. Se întoarce împotriva mea fără să vrea”. Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi la TV, când a vorbit despre relația cu fiul ei, aflat în custodia tatălui / Ce regretă după divorțul de Florin Budnaru

.

Pe 14 septembrie 2023, Oana Ioniță a divorțat de Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Invitată într-o emisiune televizată, coregrafa vorbit despre relația cu copiii ei și a izbucnit în lacrimi. A recunoscut că încă se reabilitează emoțional și suferă pentru că fiul ei, Maxim, a îndepărtat-o de când și-a stabilit domiciliul la tatăl său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță și Florin Budnaru au semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă. Foștii soți au custodie comună a celor doi copii, Isabel și Maxim, însă au decis ca fata să locuiască cu ea, iar băiatul la domiciliul tatălui. Oana Ioniță recunoaște că încă se vindecă după divorț, însă la fel de mult o afectează schimbările din relația cu fiul ei, ce pare să trăiască trauma de abandon.

ion12ion12

Citește și: Oana Ioniță, dezvăluire în lacrimi despre viața de după divorț: „La mine a fost mai dureros pentru că nu îl mai simt pe băiatul meu foarte aproape de mine”

Citește și: De ce Oana Ioniță a decis să nu țină legătura cu tatăl biologic al fiicei sale, Isabel: „Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural”

Citește și: Jador l-a adus în discuție pe Culiță Sterp la Survivor All Stars: „Când am auzit că și el a făcut, îmi venea să…” Ce a dezvăluit despre fratele lui Iancu Sterp

Citește și: Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit…' / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi la TV, când a vorbit despre relația cu fiul ei

De când a divorțat, Oana Ioniță spune că încearcă să-i fie aproape fiului ei, Maxim, rămas în grija tatălui său. Băiețelul e afectat de separarea părinților și tinde să-i respingă propunerile, iar coregrafa crede că trece prin trauma de abandon.  

„Când e cu mine, e foarte bine. Încerc să îi ofer totul. Dar atunci când aude niște lucruri din afară, iar copilul probabil asistă la niște lucruri, din dorința de a-l susține pe tatăl lui, cumva e responsabil să îl susțină, se întoarce împotriva mea fără să vrea. (…) Încerc să fac lucruri frumoase, sa mergem la Disney, la Dubai (nu am fost niciodată la Dubai). Nu prea își mai dorește să facă nimic. E supărat pe mine în mod special, pe faptul că l-am abandonat pe tatăl lui … probabil.

Nu știu cum percepe. Poate se gândește la un fel de abandon. Îmi doresc doar să fie lângă mine, dar trebuie să și cunosc momentele când are nevoie de un sfat bun. Orice copil are nevoie în viața lui de o mamă. Mama e importantă. Nu mă consider o mamă denaturată, ci o mama ocupată', a povestit Oana Ioniță în emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV.

La final, Oana Ioniță i-a transmis și un mesaj emoționant fiului ei: „Maxim, îmi dor doar să fii mai mult timp lângă mine și eu mai mult timp lângă tine. Să pot să te iubesc așa cum îmi doresc și să pot să îți ofer tot ce îmi doresc, de la timp la cât mai multă dragoste. Te iubește mama!'.

Ce regretă Oana Ioniță după divorțul de Florin Budnaru

Oana Ioniță regretă acordul cu Florin Budnaru privind vacanțele copiilor, încheiat după divorț. Pentru că își vede tot mai rar fiul, coregrafa a decis să atace pe cale legală această convenție, astfel încât să revină la un program fix de vizite.

„Încerc să mă reabilitez. Dupa cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai 2 copiii separarea intervine cu mai multe probleme. S-a finalizat. Sufăr destul de mult, că nu apuc să îl văd pe Maxim. (…) Noi, în urma divorțului, am facut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu 2 oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am facut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate – jumătate și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modifată.

Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințele ale mele. (…) Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton