Oana Ioniță, o nouă lovitură din partea lui Florin Budnaru. Fostul ei soț a atacat ordonanța care îi permite să-și vadă fiul două zile pe săptămână: „Nici acelea nu sunt suficiente. Mi se pare ciudat..”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Ioniță riscă să nu-și mai vadă fiul deloc. Fostul ei soț, Florin Budnaru, a atacat în instanță ordonanța președințială care îi permitea să-l viziteze două și patru zile, în funcție de săptămâni. Maxim, în vârstă de 10 ani, a rămas la domiciliul tatălui după separarea părinților.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Oana Ioniță și Florin Budnaru au semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă. Foștii soți au custodie comună a celor doi copii, Isabel și Maxim, însă au decis ca fata să locuiască cu ea, iar băiatul la domiciliul tatălui. Coregrafa a obținut o victorie în procesul cu fostul soț, astfel încât să-și poată vedea fiul săptămânal, de două sau patru ori. Respectiva ordonanță președințială a fost atacată în instanță de fostul ei soț.

ion9ion9

Citește și: Oana Ioniță, mărturisiri în lacrimi după divorțul de Florin Budnaru. Vedeta luptă să-și apropie fiul, din nou, de ea: „Ajung de foarte multe ori să zic: nu mai pot, vreau să renunț! Să facă ce vrea el…'

Citește și: Ce relație are Oana Ioniță cu Adelina Pestrițu, în prezent, după ce aceasta s-a măritat cu Liviu Vârciu, fostul său iubit: „Găsisem zilele trecute parfumul în mașină de la nunta ei și…”

Citește și: De ce a renunțat Alin Oprea la procesul cu Larisa Uță, fosta soție, chiar în timpul anchetei: „Mi-am făcut un testament. Am scris un mesaj copiilor și…'

Citește și: Insula Iubirii, reclamată la CNA de trupa Urma pentru folosirea fără acord a piesei „Cine iubește și lasă': „Nu suntem interesați de nicio asociere cu această emisiune. Îmi provoacă stări de greață…' / Răspunsul Antenei 1

Oana Ioniță, o nouă lovitură din partea lui Florin Budnaru

Oana Ioniță a primit o nouă lovitură din partea fostului soț, Florin Budnaru, care a contestat în instanță ordonanța președințială ce îi permitea să își vadă fiul două zile pe săptămână. Deși traversează momente dificile, coregrafa este hotărâtă să lupte pentru ca Maxim să aibă domiciliul stabil la ea.

 „Îi am pe ambii copii alături de mine și eu sunt alături de amândoi copiii. Chiar dacă în mod oficial, în acte, Maxim are domiciliul la tatăl lui. Eu mă lupt în continuare pentru domiciliul la mine, pentru că îmi doresc mai mult timp cu el. Acum un an de zile am mers pe o ordonanță prezidențială, pentru că inițial am făcut o convenție, unde în convenția aia nu am specificat nimic. A fost o convenție de comun acord pentru ce zice copilul, ceea ce e greșit total. Copilul nu poate să aibă o părere până la 18 ani. Copilul are 2 adulți, 2 părinți, care îl însoțesc, copilul nu poate să aibă un cuvânt sau are un cuvânt de spus atâta timp cât nu este bine de o parte sau de cealaltă. Dar este ghidat de un părinte și părintele acela de obicei poate să îl alieneze sau poate să îl îndrume corect să aibă o relație sănătoasă cu celălalt părinte.

Din păcate, neavând acces la un program, pentru că în decursul timpului, după acea convenție, lucrurile au fost la latitudinea copilului'. Și fostul meu soț și-a permis cumva un timp mult mai îndelungat cu el, eu nu am avut acces la Max o perioadă bună de timp. Aproape 6 luni, și în 6 luni erau niște ore. A trebuit să apelez la ordonanța prezidențială pentru a ataca convenția inițială, ordonanță care mi s-a aprobat. Dar, din păcate sunt doar două zile pe care am putut să le obțin în urma acelei ordonanțe. Acum câteva zile, din păcate, a fost atacată acea ordonanță în instanță de către fostul meu soț. Pentru că, probabil, nici acele zile nu sunt suficiente pentru a le petrece eu cu copilul meu. Și asta mi se pare puțin ciudat', a spus coregrafa pentru cancan.ro.

Oana Ioniță încearcă să-și protejeze fiul

Din dorința de a-și proteja fiul, Oana Ioniță evită să discute cu Florin Budnaru problemele legate de programul de vizită și domiciliul minorului.

„Nu discut cu fostul meu soț aceste probleme, pentru că mi se pare că singurele discuții pe care noi doi trebuie să le purtăm sunt legate de programul lui Maxim și ca el să poată să aibă o viață lipsită de griji. Fără să știe ce se întâmplă sau să știe problemele noastre, pentru că el nu trebuie să știe.  Pentru că el are o copilărie pe care să o trăiască cât mai frumos și să se bucure de ambii părinți în egală măsură, de niște părinți fericiți, cumva care îl susțin în toate demersurile lui și în tot ce își dorește să facă', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton