Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, încă locuiesc împreună, deși divorțează. Ce spune fosta bebelușă despre împăcare: „E important ca noi doi să...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, încă locuiesc împreună, deși divorțează. Recent, Oana Ioniță a anunțat divorțul de soțul ei, Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, pe Max și Isabel, pasionați, la rândul lor, de dans. Deși s-au separat, tenorul și fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' încă locuiesc în aceeași casă, iar blondina preconizează că separarea fizică va mai dura ceva timp. Chiar și așa, Oana Ioniță exclude complet posibilitatea unei împăcări și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl copiilor săi. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, încă locuiesc împreună, deși divorțează. Oana Ioniță și tenorul Florin Budnaru au fost căsătoriți timp de un deceniu. Săptămâna trecută, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' a anunțat divorțul de tatăl copiilor ei, susținând că relația lor nu mai funcționa de ceva timp. De altfel, aceștia au încheiat și colaborarea profesională, însă creșterea celor doi copii a devenit o prioritate comună. Deși încă locuiesc împreună, Oana Ioniță exclude posibilitatea unei împăcări, susținând că decizia a fost luată și nu mai există cale de întoarcere.

oa10aoa10a

Citește și: Cum gestionează Oana Ioniță relația cu copiii ei, în plin divorț de Florin Budnaru: „Trebuie să știe că părinții îi iubesc'

Citește și: Cine este Florin Budnaru, bărbatul de care Oana Ioniță divorțează. Au împreună doi copii

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la festivitatea de final de an a fiicei lor. Cum s-au comportat și ce poză și-au făcut: „Felicitări, iubirea mea'

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului: „Sunt sigur că, acolo Sus, te așteaptă tata”

Oana Ioniță și soțul ei, Florin Budnaru, încă locuiesc împreună, deși divorțează

Deși au depus actele de divorț, Oana Ioniță și Florin Budnaru încă locuiesc împreună. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' spune că procesul separării este în desfășurare, mai ales că sunt multe detalii care trebuie puse la punct.

„Încă mai trec prin schimbări și probabil că o să trec toată viața prin schimbări, unele mai grave, altele mai puțin grave. Sper ca totul să se termine cu bine pentru binele copiilor. Încă nu avem ce să pregătim, încă suntem în derularea separării, așa că mai durează', a spus Oana ioniță, potrivit playtech.ro.

Când vine vorba despre relația cu tenorul, aceasta a adăugat: „Da și ne înțelegem, adică ne înțelegem de comun acord să stabilim anumite lucruri și priorități pentru ei'.

Oana Ioniță exclude o posibilă împăcare cu Florin Budnaru

Oana Ioniță exclude complet posibilitatea unei împăcări cu Florin Budnaru. Dansatoarea spune că nu va apela la ajutorul unui psiholog, ci va comunica deschis cu tatăl copiilor ei, mai ales când vine vorba despre deciziile care îi privesc pe Max și Isabel.

„Nu, decizia e clară. Consider că cu cât vorbim mai multe lucruri și dacă stabilim toate detaliile și totul este pus la punct, e important ca noi doi să ne punem de acord asupra programului, asupra a tot ceea ce se va întâmpla pe viitor.

Vacanțele presupun că trebuie organizate din timp. Când e vorba de ceva pozitiv, toată lumea să își deschidă sufletul și îmi doresc să mă gândesc cât mai mult la lucrurile care ne pot aduce zâmbetul în viața noastră.

Copiii își doresc să viziteze cât mai multe locuri din România, noi ne dorim să plecăm în Portugalia la un concurs de balet, la o finală mondială', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton