Oana Ioniță, victorie în procesul cu fostul soț, Florin Budnaru. Ce decizie au luat magistrații în privința fiului coregrafei, după divorț

 Miniosu Alexandra
.

Oana Ioniță a obținuit o victorie importantă în procesul cu fostul soț, Florin Budnaru. Acum ceva timp, după despărțire, coregrafa a făcut un acord cu fostul ei partener și au stabilit ca băiatul lor să locuiască la tată, iar vacanțele să și le petreacă jumătate la el și jumătate la ea. Între timp, fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor' a fost tare mâhnită de faptul că, potrivit spuselor ei, cel mic s-a îndepărtat de ea, motiv pentru care a luat o decizie neașteptată. Iată despre ce e vorba și ce au decis magistrații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de fostul ei soț, Florin Budnar, Oana Ioniță povestea cu tristețe despre problemele pe care le întâmpină în relația cu fiul ei. Conform spuselor vedetei, cel mic s-ar fi îndepărtat de ea, astfel că, de câteva luni bune, coragrafa nu și-a putut găsi liniștea… Cu speranța că va schimba situația, fosta bebelușă a decis să schimbe programul pe care-l stabilise anterior cu fostul partener în privința băiatului lor și se pare că dorința i s-a îndeplinit.

oana-ionitaoana-ionita

Citește și: Oana Ioniță are un nou iubit, la nici un an de la divorțul dureros: „Poate mă voi recăsători la un moment dat” / Un copil a rămas la ea și altul la fostul soț

Citește și: „Nu mă consider o mamă denaturată. Se întoarce împotriva mea fără să vrea'. Oana Ioniță, cu ochii în lacrimi la TV, când a vorbit despre relația cu fiul ei, aflat în custodia tatălui / Ce regretă după divorțul de Florin Budnaru

Citește și: Emily Burghelea a făcut accident de mașină în timp ce-și ducea fiica la grădiniță: „Sunt în șoc. Încă tremur, mi-e frică să…'

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple și-au dat seama că se iubesc, după ce el a înșelat-o: „Am avut o perioadă de… o virgulă, dar nu o regret”

Oana Ioniță, victorie în procesul cu fostul soț, Florin Budnaru

După divorțul de Florin Budnaru, Oana Ioniță și fostul ei soț au făcut împreună un acord în privința fiului lor. La acea vreme, coregrafa ar fi fost sfătuită de apărătorul ei să facă un acord scris referitor la domiciliul si programul copilului. Atunci, blondina a fost de acord ca băiatul să locuiască la tatăl lui, iar vacanțele să și le petreacă la ea și jumătate la el, crezând că pentru restul timpului se vor înțelege.

Între timp, relația dintre Oana Ioniță și fiul ei s-ar fi răcit, astfel că dansatoarea a decis să atace în instanță acordul făcut cu fostul soț. Coregrafa susține că-și dorește să petreacă mai mult timp cu fiul ei, care, din spusele ei, s-ar fi întors împotriva dânsei. Vedeta a așteptat decizia instanței, după ce a depus depus o ordonanță președențială, timp de 6 luni, scrie Spynews.ro.

Ce decizie au luat magistrații în privința fiului coregrafei, după divorț

Recent, surse apropiate ale fostului cuplu Oana Ioniță – Florin Budnaru ar fi dezvăluit decizia magistraților, după ce dosarul în care cei doi se judecă e secretizat, mai scrie sursa menționată anterior. Potrivit acestor informații, foștii soț au avut termen în acest proces pe data de 23 februarie, iar luni, pe data de 26 februarie, magistrații s-au pronunțat în favoarea Oanei Ioniță.

În urma deciziei magistraților, în săptămânile impare, fiul Oanei Ioniță va petrece 2 zile la ea, iar în săptămânile pare, 4 zile. De menționat e însă și faptul că decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

Oana Ioniță susține că fiul ei s-a îndepărtat de ea, după divorțul de tatăl lui

În decembrie, anul trecut, coregrafa era încă extrem de afectată din cauza divorțului de soțul ei, Florin Budnaru, divorț în urma căruia cei doi copii au familiei au fost despărțiți, fetița rămânând la ea, iar băiețelul la tată. Deși Oana Ioniță a petrecut Crăciunul alături de ambii copii, vedeta spunea însă că suferă pentru că Maxim, fiul ei, ei nu-i este aproape, așa cum și-ar dori. Oana Ioniță făcea atunci dezvăluirea în lacrimi, vizibil afectată de faptul că relația cu fiul ei s-a răcit.

„Sunt lucruri care fac parte din viața mea, nu am cum să scap. Am trăit experiența divorțului, primului și singurului din viața mea, am trăit momentul ăsta de separare și de un nou început în care trebuie să înțeleg și să văd cum pot să găsesc o variantă în care copiii să fie totuși lângă mine, pentru că Maxim nu-și mai petrece foarte mult timp cu mine (plânge) și îmi e greu. Dar nu vreau să vorbesc despre asta, e final de an și vreau să mă gândesc la lucrurile bune.

De obicei, despărțirea este un lucru negativ în viața fiecărui om și depinde cum se întâmplă. La mine a fost mai dureros pentru că nu îl mai simt pe băiatul meu foarte aproape de mine, dar o am pe fetița mea și încerc să îi ofer tot sprijinul și să fiu lângă ea. Îmi doresc să stau mai mult cu ei și să le ofer timp de calitate‘, a spus Oana Ioniță atunci la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton