„Am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng”. Oana Lis recunoaște că problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis au adus-o la capătul puterilor

.

Ultimii ani nu au fost ușori pentru Oana Lis, având în vedere problemele financiare cu care s-a confruntat, dar și starea fragilă de sănătate a soțului ei. În urmă cu câteva luni, aceasta lansa un apel la donații pentru fostul edil al Capitalei, mărturisind că traversează o perioadă extrem de dificilă. Recent, pe contul personal de Instagram, soția lui Viorel Lis a spus cum au afectat-o problemele din ultimul timp și cum a reușit să se ridice în momentele când simțea că a ajuns la capătul puterilor. Iată mesajul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ajunsă la capătul puterilor, Oana Lis lansa, în urmă cu câteva luni bune, un apel la donații pentru Viorel Lis. Vedeta recunoștea că se confruntă cu probleme financiare și nu reușește să facă față cheltuielilor pentru tratamentul soțului ei. În vara anului trecut, fostul edil al Capitalei a suferit un infarct, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat considerabil. În tot acest timp, Oana Lis i-a fost alături și a strâns banii necesari pentru ședințele de recuperare. Pe contul de Instagram, vedeta a recunoscut că a trecut prin momente vulnerabile, deși se consideră o femeie puternică.

oa9-1oa9-1

Oana și Viorel Lis și-au unit destinele în anul 2011. Invitată în emisiunea „În Oglindă', vedeta și-a deschis sufletul și a recunoscut că a fost umilită și judecată, la începutul relației cu fostul edil al Capitalei. Mai mult, Oana Lis a fost jignită și i s-au adus reproșuri pentru felul în care arată. Supusă nenumăratelor critici, aceasta spus în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Mulți m-au suspectat că eu stau cu Viorel pentru bani încă de acum 20 de ani. În primul rând, numai din iubire poți să stai cu un om 20 de ani și numai din iubire poți să stai lângă un om la greu'.

Citește și: „A vrut să ne dea foc, devenise un monstru”. Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

Citește și: „I se spunea să nu vină cu mine, că lumea o să se uite ciudat”. Oana Lis a fost umilită la începutul relației cu Viorel Lis

Citește și: Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe”

Citește și: Cătălin Cazacu a fost ironizat de Andreea Ibacka, în timpul unui interviu: „Cea mai durabilă relație din viața ta…”

Oana Lis recunoaște că problemele cu banii și starea de sănătate a lui Viorel Lis au adus-o la capătul puterilor

Într-un mesaj postat pe Instagram, Oana Lis a recunoscut că au existat momente când s-a simțit doborâtă de problemele cu care se confruntă. Deși se consideră o femeie puternică, soția fostului edil al Capitalei spune că, nu de puține ori, a tras mașina pe dreapta și a izbuncit în lacrimi, fiind modul prin care aceasta se descarcă.

„Da, sunt văzută ca o femeie puternică și eu mă simt puternică pentru că fac multe în acest moment din viața mea și am învățat să mă susțin și pe mine, și pe alții. Fetița a devenit femeie. Dar e greu să fii puternic și să te arăți puternic. Cine trece prin asta știe cum e. Numai eu știu de câte ori am plâns la volan mergând. Numai eu știu de câte ori am tras mașina pe dreapta să urlu, să plâng că efectiv nu vedeam drumul de lacrimi. Dar sunt încă pe drum și sunt și foarte multe zile senine”, a transmis Oana Lis pe pagina sa de social media, Instagram.

Oana Lis a fost umilită la începutul relației cu Viorel Lis

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Oana Lis a declarat că a fost umilită la îneputul relației cu Viorel Lis. Povestea lor de dragoste a fost suspusă criticilor din cauza diferenței de vârstă, după cum a mărturisit vedeta.

„El era mereu îmbrăcat la costum, eu sărăcăcios, mai era și diferența de vârstă. Chiar și la evenimente, el era foarte drăguț și sincer cu mine, sincer până la modul în care poți răni o persoană, dar nu-și dădea seama, și-mi spunea că se duce la ziua unei cântărețe, dar îi zisese să meargă singur.Nu a explicat, dar îmi dădeam seama de ce. I se spunea să nu vină cu mine, că lumea o să se uite ciudat, că fiind ziua ei o să atragă atenția faptul că e cu mine și nu atrage ea atenția.

Apoi, știu că a avut o invitație foarte importantă la un palat și el mi-a zis să merg cu el și acolo i s-a respins, i s-a scris în scrisoare că să vină singur sau cu soția, dar ele era divorțat și după ce a insistat i s-a zis că să vină cu mine, dar stăm separați, că nu sunt soția lui și pe mine m-a pus la altă masă și pe el la alta', a spus Oana Lis în emisiunea „În Oglindă'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton