Oana Lis a fost la un pas să divorțeze de Viorel Lis, în trecut: „A fost și problema diferenței de vârstă”

 Ifrim Georgiana
.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu 25 de ani, pe vremea când fostul om politic era încă edil al Capitalei. Invitată în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, Oana Lis a recunoscut că a intenționat să divorțeze de soțul ei, în trecut, din cauza diferenței de vârstă și a problemelor de cuplu de atunci. Iată declarațiile neașteptate ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de 25 de ani și s-au căsătorit în anul 2011. Relația celor doi a fost intens mediatizată și criticată, având în vedere că între ei există o diferență de vârstă de 35 de ani. În ultimii ani, fostul primar al Capitalei s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, iar soția lui i-a fost alături în tot acest timp, făcând chiar un apel la donații pentru tratamentul acestuia.

a11a11

Deși relația lor nu a fost privită inițial cu ochi buni, Oana și Viorel Lis au demonstrat că formează un cuplu consolidat și nu au dat curs zvonurilor care au roit în jurul legăturii lor. După 25 de ani împreună, soția fostului politician recunoaște că a existat un moment când și-a dorit divorțul, explicând motivele care au stat la baza acestei decizii.

Citește și: De ce s-a retras Oana Lis din viața publică și din ce câștigă bani acum: „Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni'

Citește și: „De cerșit, am făcut-o. Restul…'. Așa a răspuns Oana Lis la întrebarea „Ce e mai grav… să cerșești sau să te prostituezi?!'. Dezvăluirea neașteptată a vedetei

Citește și: Anamaria Prodan își deschide cazinou în Mamaia: „Totul trebuie să fie ca în Las Vegas. Nu ai voie să faci economii dacă…'. Cu cine colaborează

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă, după ce se va naște fiul lor: „Vor avea mai mult spațiu”

Oana Lis a vrut să divorțeze de Viorel Lis, în trecut

De curând, Oana Lis a recunoscut public că a existat un moment când și-a dorit să divorțeze de Viorel Lis. La acea vreme, vedeta spune că era destul de vulcanică și nu-și putea controla emoțiile, lucru care genera mari tensiuni în relația lor.

„Păi la un moment dat am și băgat divorțul. Am avut discuții, bineînțeles, pentru că eu eram foarte vulcanică, îi făceam tot felul de crize. Nu știam să stau să discut cum o fac acum. Acum pot să discut despre orice, poți să mă jignești și să nu te iau de păr. Acum câțiva ani aș fi reacționat altfel, nu știam să-mi conțin emoțiile și mă enervam la orice chestie', a spus Oana Lis, în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu.

De ce a vrut Oana Lis să divorțeze de Viorel Lis

Întrebată despre motivele care au determinat-o să-și dorească divorțul de soțul ei, Oana Lis a adus în discuție diferența de vârstă și faptul că era afectată de comentariile celor din jur. Vedeta spune că obișnuia să fie mai temperamentală în urmă cu câțiva ani șu gestiona diferit problemele care apăreau în viața de cuplu.

„Au fost multe discuții, a fost și problema diferenței de vârstă și a oamenilor din jur. Oamenii de lângă șușoteau, băgau tot felul de intrigi. Și prieteni, rude din partea mea și din partea lui. Chestia asta ne afecta și din cauza asta ne certam. Mă enerva că venea o nepoată pe la el, dar venea doar în ziua de pensie. Eu nu eram o femeie foarte curată, foarte ordonată, îngrijită. Venea acasă și era haos, erau multe certuri și din cauza asta. El lăsa hainele aruncate și probabil se aștepta ca eu să le strâng până se întoarce, dar erau tot acolo. E normal, într-o relație de peste 20 de ani nu e doar lapte și miere. Eu făceam crize și îi aruncam lucrurile pe geam. Acum parcă vorbesc despre altă persoană, eu nu mai sunt așa', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton