Oana Lis are probleme financiare și vrea să pună la vânzare obiecte din casă: „Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal?”. Cum le-a răspuns celor care au acuzat-o că cerșește

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Oana Lis a recunoscut că are probleme cu banii și intenționează să vândă diferite obiecte din casă. Soția fostului edil al Capitalei le-a cerut urmăritorilor ei sugestii de obiecte personale pe care le-ar putea scoate la vânzare și le-a dat replica celor care au acuzat-o că „cerșește' în mediul online. Iată mesajul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Încă din momentul în care problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au agravat, soția lui, Oana Lis, i-a fost alături și l-a îngrijit de una singură. În 2018, fostul edil al Capitalei a suferit un atac cerebral, iar de atunci este imobilizat în scaun cu rotile. Nu de puține ori, partenera de viață a acestuia a recunoscut că nu mai face față cheltuielilor pentru tratamentul costisitor, ba chiar a lansat, în urmă cu un an, un apel la donații. Acum, aflată într-un nou impas financiar, Oana Lis a anunțat că intenționează să pună la vânzare diferite obiecte din casă, pentru a strânge banii necesari pentru cheltuielile zilnice și tratamentul lui Viorel Lis.

oa10oa10

Citește și: „A fost ceva cumplit”. Oana Lis a chemat pompierii pentru a-și ridica soțul căzut la pământ. Vecinii i-au întors spatele

Citește și: Oana Lis a fost la un pas să divorțeze de Viorel Lis, în trecut: „A fost și problema diferenței de vârstă'

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. Doctorii i-au schimbat stentul la inimă, montat acum 6 ani: „Sunt monitorizat de 14-20 medici…'

Citește și: Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7: „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină”

Oana Lis are probleme financiare și vrea să pună la vânzare obiecte din casă

Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Oana Lis a anunțat că intenționează să vândă diferite obiecte din casă, căci se află într-un impas financiar. Mai mult, soția lui Viorel Lis a cerut sugestii din partea urmăritorilor ei.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal? Aștept idei', a scris Oana Lis pe Facebook.

Cum le-a răspuns Oana Lis celor care au acuzat-o că cerșește

În urma mesajului postat pe rețelele de socializare, Oana Lis a primit mai multe comentarii răutăcioasă și a fost acuzată de unii că „cerșește' pe internet. Soția fostului edil al capitalei nu a stat mult pe gânduri și le-a răspuns celor care  au criticat-o.

„Adică unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!

Asta e culmea invidiei dintre femei… S-au activat unele p-aici că de ce să cerșesc eu p-aici și să primesc ceva… și nu ele! Bine că n-am primit nimic. V-am pus o întrebare, pentru că atunci când suntem mai mulți sunt și mai multe idei. Dar e tare asta… am înțeles că ne batem pe bărbați, că e bătaie pe ăia buni…ca să ne uităm ce rochiță, gentuță are vreuna… dar asta e ultima', le-a răspuns Oana Lis.

Oana Lis, la un pas să divorțeze de Viorel Lis

Invitată în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, Oana Lis a recunoscut că a fost la un pas să divorțeze de soțul ei, Viorel Lis, în trecut. Acesta a explicat că relația lor a trecut prin multe momente tensionate, având în vedere că, la vremea acea, avea un temperament mult mai vulcanic.

„Păi la un moment dat am și băgat divorțul. Am avut discuții, bineînțeles, pentru că eu eram foarte vulcanică, îi făceam tot felul de crize. Nu știam să stau să discut cum o fac acum. Acum pot să discut despre orice, poți să mă jignești și să nu te iau de păr. Acum câțiva ani aș fi reacționat altfel, nu știam să-mi conțin emoțiile și mă enervam la orice chestie’, a spus Oana Lis, în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton