Oana Lis susține că soțul ei e victima discriminării, din cauza vârstei. Prin ce experiență dureroasă a trecut: „Nu le convenea să stea după unul bătrân…”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Lis susține că soțul ei e victima discriminării, din cauza vârstei. Oana Lis a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a dezvăluit că soțul ei, Viorel Lis, ar fi discriminat din cauza vârstei. La 79 de ani, fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și este imobilizat în scaun cu rotile, iar partenera de viață a acestuia îl îngrijește de una singură. Iată prin ce episoade de discriminare a trecut Viorel Lis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis susține că soțul ei e victima discriminării, din cauza vârstei. Oana și Viorel Lis formează un cuplu de aproximativ 25 de ani și sunt căsătoriți din 2011. La început, povestea lor de dragoste a fost aspru ciriticată, din cauza diferenței de vârstă de 35 de ani. Zilele trecute, Oana Lis povestea că partenerul ei de viață a căzut din picioare și a fost nevoită să cheme o echipă de pompieri să o ajute să-l ridice. Tot atunci, aceasta a condamnat atitudinea vecinilor ei, care i-ar fi întors spatele și ar fi refuzat să sară în ajutorul fostului primar al Bucureștiului. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit că Viorel Lis ar fi trecut prin mai multe episoade de discriminare din cauza vârstei.

oan9oan9

Citește și: „A fost ceva cumplit”. Oana Lis a chemat pompierii pentru a-și ridica soțul căzut la pământ. Vecinii i-au întors spatele

Citește și: Oana Lis a fost la un pas să divorțeze de Viorel Lis, în trecut: „A fost și problema diferenței de vârstă'

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Citește și: Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere, în Italia

Oana Lis spune că soțul ei, Viorel Lis, este discriminat din cauza vârstei

După episodul în care Viorel Lis s-a prăbușit la pâmânt, Oana Lis susține că soțul ei este discriminat din cauza vârstei. Zilele trecute, vedeta a mers la notar pentru a face rost de un document pentru fostul politician, iar atitudinea angajaților a dezamăgit-o profund.

„Lumea zice că unii oameni se poartă urât cu bătrânii, eu, din păcate, trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic. Da, mi s-a întâmplat ca Viorel să cadă în casă și e foarte greu, nu am putut să-l ridic și m-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn, și nu a vrut să mă ajute.

Din păcate, în București, toți stăm în apartamentele noastre, nu ne mai interesează de vecini, de cei în vârstă. Zilele trecute am simțit discriminare, aveam nevoie la notariat cu Viorel și am fost înainte să vorbesc.

I-am spus că am nevoie de actul ăsta, că Viorel e greu deplasabil, nu s-a uitat decât jumătate de minut la hârtie, a văzut despre cine este vorba și mi-a zis că domnul notar nu are timp de dvs că pleacă în vacanță… Nu le convenea să stea după unul bătrân', a mai declarat Oana Lis în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Oana Lis se află în impas financiar

Recent, Oana Lis a postat un anunț pe rețelele de socializare, susținând că intenționează să vândă diferite obiecte din casă pentru a face rost de bani. Unii internauți au criticat-o dur, acuzând-o că cerșește pe Internet.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal? Aștept idei', a scris Oana Lis pe Facebook.

În replică pentru cei care au criticat-o, vedeta a mai scris: „Adică unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton