Oana Lis vinde lucruri din casă ca să-i poată plăti tratamentul lui Viorel Lis: „Îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Lis are grijă singură de soțul ei, Viorel Lis, care se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, și nu concepe să-l interneze într-un azil. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului edil al Capitalei, imobilizat în scaun cu rotile. La toate acestea se adaugă și probleme cu banii, însă Oana Lis spune că a găsit soluții pentru a acoperi cheltuielile pentru tratamentul partenerului ei de viață. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți din anul 2011, însă multă vreme relația lor a fost intens criticată, din cauza diferenței de vârstă de 35 de ani. Ajuns la 79 de ani, Viorel Lis se confruntă cu multe probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet și o semipareză la membrele inferioare. Soția lui este singura care îl îngrijește și face mari eforturi pentru a acoperi cheltuielile pentru tratamentul pe care îl urmează. Veniturile lor provin din activitatea Oanei Lis la cabinetul de psihologie, la care se adaugă banii obținuți din vânzarea unor obiecte din casă.

oa12oa12

Citește și: Viorel Lis, evacuat de la azil după doar câteva zile. De ce a trebuit Oana Lis să-și ia soțul înapoi acasă

Citește și: Cum se simte Oana Lis, la șase luni după ce s-a vindecat de cancer de piele: „Un corp predispus la probleme”

Citește și: Mesajul postat de Janni Alexandridis de la Chefi la cuțite, după ce Alex Mihoc a fost eliminat: „Frate…”

Citește și: Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite, sezonul 12. Ioana Dehelean, Valentin Timofte și Janni Alexandridis se luptă pentru premiul de 30.000 de euro

Oana Lis vinde lucruri din casă ca să-i poată plăti tratamentul lui Viorel Lis

Oana Lis nu concepe să-l interneze pe Viorel Lis într-un azil, atât timp cât ea îi poate oferi îngriji adecvate acasă. Soția fostului primar al Capitalei a decis să vândă obiecte personale pe Internet, pentru a-și rotunji sursele de venit, deși recunoaște că unele aveau valoare sentimentală și nu i-a venit ușor să se despartă de ele.

„Nu a mai luat contact cu lumea el, el a stat doar acasă. A trebuit și trebuie să vând lucruri din casă. Am reușit să vând câteva lucruri, le mulțumesc celor care mi-au scris, o să mă mai gândesc ce pot să mai vând din casă. (…) Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil.

Atât timp cât e bine și conștient, eu cred că el poate sta acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine oamenii mă pun într-o lumină proastă. De ce există doar titluri negative, de ce nu există și știri pozitive? Eu sunt un om minunat care are grijă de el. Apoi citesc în ziare despre mine alte lucruri, mă deranjează, evident, eu acum lucrez ca psiholog, online, dar lucrez. Și vreau să fiu respectată', a spus ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Oana Lis, acuzată că cerșește pe Internet

Pe fondul problemelor cu banii, Oana Lis a lansat, în urmă cu ceva timp, un apel la donații pentru Viorel Lis. Deși a primit susținere din partea unora, au existat și voci care au acuzat-o că cerșește în mediul online. Din acest motiv, soția fostului edil a căutat o altă soluție pentru a face rost de bani și a început să vândă obiecte din casă.

„Nu am vrut să mai cerșesc. Vând chestii. În spital mi-am dat seama că nu am nevoie de lucruri multe ca să funcționez. De bine nu le vând. (…) Eu râd, dar numai eu știu cât am plâns acasă', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton