Oana Matache lansează o piesă cu sora ei, Delia, după divorțul de Răzvan Miheț: „O demență absolută”. Cum relația dintre cele două

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva luni, Oana Matache și Răzvan Miheț s-au separat, după o căsnicie o căsnicie de apropae șase ani. Ulterior, sora Deliei și-a oficializat relația cu Radu Siffredi, care are 28 de ani și este editor video. După divorțul de tatăl copiilor ei, Oana Matache s-a mutat din locuința în care statea cu acesta, iar acum se pregătește să lanseze o piesă cu Delia. Iată ce spune cunoscuta artista despre colaborarea lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache este muzician și a absolvit cursurile Universității Naționale de Muzică în Capitală. În ultimii ani, aceasta a activat ca backing vocals în trupa Deliei și a însoțit-o pe artistă la toate concertele și turneele prin țară. Cele două se pregătesc să lanseze prima piesă împreună, iar pe rețelele de socializare au publicat mai multe imagini din timpul filmărilor pentru videoclip.

oa11oa11

De când Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț, Delia s-a abținut din a face orice fel de declarații despre schimbările din viața surorii ei. Artista a spus că nu este în măsură să comenteze aspecte din viața personală a acesteia, ba chiar a ținut să precizeze că este în relații bune cu toți membrii familiei, nefiind vorba despre un „scandal monstru'.

Citește și: Cum au fost surprinși Oana Matache și noul iubit, Radu Siffredi, la un eveniment, după ce sora Deliei a divorțat

Citește și: Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial: „Rămăsese ultima problemă de rezolvat'. Ce decizie au luat la notar în privința copiilor

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a acordat primul ei interviu: „Fac voluntariat într-un centru de reabilitare pentru adolescenți”

Citește și: Cine este Taheira Sașa, finalistă Românii au talent. Dragoș Bucur i-a oferit Golden Buzz în preselecții

Oana Matache lansează o piesă cu sora ei, Delia

În curând, Oana Matache și Delia vor lansa prima piesă împreună, intitulată „Gimmy'. Cele două au filmat deja videoclipul melodiei, în care apare și Antonia. Pe contul de Instagram, ambele artiste din familia Matache au postat câteva imagini de la filmări, fiind surprinse într-o benzinărie.

„Se numește Gimmy. Am primit astăzi un export la el, încă nu e finalizat complet, dar este ceva… o demență absolută. Și piesa este. Apare și Antonia, dar nu cântă în această piesă, este doar special guest (n.r invitat special). Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental', a spus Delia pentru un post de radio.

În ce relație sunt Delia și Oana Matache

Imediat după divorțul Oanei Matache, Delia a făcut căteva declarații despre atmosfera din familia lor, punctând că nu există un „scandal monstru'. Deși s-a speculat că relația dintre cele două surori nu ar mai fi atât de strânsă, soția lui Răzvan Munteanu a precizat că ține legătura cu toți membrii familiei, iar schimbările din viața Oanei Matache nu le-a afectat în vreun fel relația.

„Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre, că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug.

Vorbesc cu toată lumea. Tu crezi că suntem într-un scandal monstru?', a spus Delia, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton