Oana Matache reacționează după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip în care Radu Siffredi i-ar fi înjurat copiii: "Devine obositor și tulburător..."

.

Oana Matache reacționează după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip în care Radu Siffredi i-ar fi înjurat copiii. Oana Matache și-a exprimat indignarea după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip pe Instagram, în care părea că Radu Siffredi îi înjura pe cei doi copii, Jessie și Bogdan. Iubitul Oanei a oferit explicații cu privire la acest incident, într-un podcast de pe platforma Twitch, în care a declarat că afirmațiile sale au fost scose din context.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Oana Matache reacționează după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip în care Radu Siffredi i-ar fi înjurat copiii. Oana Matache a avut o primă reacție după ce Gina Matache a făcut publică o înregistrare în care Radu Siffredi părea că îi înjură pe cei doi copii ai Oanei. Sora Deliei a simțit să ia măsuri, spunând că întregul scandal, creat în jurul relației sale cu Radu Siffredi, este dus la extrem. Sora Deliei a criticat vehement pe cei care au îndrăznit să-i reproșeze că-și pune copiii în pericol, deși nu o cunosc nici pe ea, nici pe actualul partener. Oana Matache consideră că este de inacceptabil cum mulți au făcut deja o fixație din faptul că o judecă, o blamează și o jignesc, din cauză că a divorțat, deși are doi copii.


Oana Matache reacționează după ce mama ei, Gina Matache, a postat un clip în care Radu Siffredi i-ar fi înjurat copiii

‘M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri, în așa hal cum au făcut-o anumite persoane.


Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ‘catastrofă’ pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ajungă la final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care eu aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.’, este o parte a mesajului pe care Oana Matache l-a transmis pe Instagram.


Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!

Citește și:Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: „Aveai gagică, eu aveam soț’. De cât timp sunt împreună


Oana Matache: „Nu am permite ca un personaj problematic să fie în preajma copiilor'

Oana Matache a menționat în postare și cum vede fostul ei soț, Răzvan Miheț, relația ei cu actualul partener, și a ținut să sublinieze că niciunul dintre ei nu ar permite unei persoane de un caracter îndoielnic să stea în preajma copiilor. Sora Deliei a mai adăugat că mama ei, Gina Matache, a fost de la început împotriva relației lor și l-a criticat pe Radu Siffredi, amplificând sentimentul de ură îndreptat către acesta în mediul social.


Eu și fostul soț am rămas în relații bune, comunicăm. Nici eu și nici el nu am permite ca un personaj problematic să fie în preajma copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama a procedat și nu cred că s-ar fi ajuns la acest hate general, dacă nu ar fi învelit personajul prietenului meu într-o imagine problematică, fără nicio dovadă, sau fără a-l cunoaște personal măcar' a scris Oana Matache.