Oana Monea de la Insula Iubirii, ipostază romantică alături de noul iubit. Ispita s-a fotografiat în brațele bărbatului și radiază de fericire

 Ifrim Georgiana
.

După finala emisiunii „Insula Iubirii', sezonul 7, Oana Monea și-a oficializat relația cu noul ei iubit. Pe rețelele de socializare, ispita a publicat o imagine cu bărbatul, fără a-i arăta chipul, dând de înțeles că-și dorește să păstreze discreția cu privire la viața personală. De curând, blondina a publicat o nouă fotografie în brațele iubitului ei, semn că relația este una cât se poate de asumată. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În emisiunea „Insula Iubirii', sezonul 7, Oana Monea s-a apropiat de Marius Moise, după ce concurentul i-a recunoscut că a remarcat-o din sezonul anterior și o place. Deși i-a dat de înțeles că relația lor ar putea continua și în afara emisiunii, la testimoniale, ispita a spus, clar și răspicat, că nu și-ar dori un astfel de partener pe termen lung. După difuzarea ultimului episod al show-ului de la Antena 1, Oana Monea și-a oficializat relația cu noul ei partener, însă fără a-i duvulga identitatea. De curând, cei doi s-au afișat într-o ipostază extrem de romantică, în mediul online, semn că au o relație destul de închegată.

oan10-4oan10-4

Citește și: Oana Monea de la Insula Iubirii s-a afișat cu noul iubit. În ce relații a rămas cu Marius Moise, după emisiune: „Nu există pentru mine omul ăsta'

Citește și: Oana Monea, ispita de la Insula iubirii, deranjată de comentariile făcute de Speak la adresa ei: „Habar nu are despre ce vorbește…”

Citește și: Alina Vidican și Claude Senhoreti au împlinit 2 ani de căsătorie: „Aniversare fericită, iubita mea”. Au sărbătorit într-un hotel de lux, din Palm Beach

Citește și: Horia Brenciu, un tată extrem de grijuliu! Cum a fost surprins la mare, alături de copii

Oana Monea de la Insula Iubirii s-a fotografiat în brațele noului iubit

De curând, pe contul personal de Instagram, Oana Monea a publicat o nouă fotografie cu noul ei iubit. Cei doi s-au afișat într-o ipostază destul de romantică, în timp ce se țin în brațe, iar bărbatul o sărută pe frunte. Și în această imagine, chipul bărbatului se vede foarte puțin, semn că cei doi nu-și doresc, cel puțin deocamdată, să se expună în mediul online.

La ultima ceremonie a focului de la „Insula Iubirii', Oana Monea s-a întâlnit cu Marius Moise și i-a transmis că relația lor nu va continua în afara emisiunii. Ispita a negat că între ei s-ar fi format vreun fel de conexiune, justificându-și comportamentul față de concurent prin dorința de a o ajuta pe Bianca Giurcă.

„Nu, nu s-a creat nimic între mine și Marius și tot ce am făcut aici am făcut pentru Bianca, pentru că am simțit că merită ceva mai bun. Am fost pe parcursul emisiunii de partea ei și am vrut să îi arăt exact ce bărbat are acasă, nimic mai mult', a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de ispită.

Marius Moise, după „Insula Iubirii': „Râdeam și dansam, unde era legătura dintre noi'

După terminarea emisiunii „Insula Iubirii', Marius Moise a avut o reacție acidă la adresa Oanei Monea.

„Da, a durut-o știi unde pe Oana de Bianca?! Nu mai putea. Ce vorbești… A fost la primul, când au avut ele bonfire, în a patra zi, a cincea zi, când au avut ele două și spunea Doamne, eu cu Marius avem o legătruă extraordinară și eu eram în casă și dansam cu Denisia și cu Adriana și mă distram cum nu m-am distrat pe insula aia, a fost cea mai tare seară.

Deci vă jur că în seara aia nu am știut că Oana nu a fost, eu am crezut că Oana a dormit. Dacă aveam vreo chestie de Oana, aș fi întrebat de Oana, eu n-am întrebat pe nimeni, deci nu exista nimic între noi atunci și ea s-a dus să o facă pe Bianca varză și după aia zice Da, eu pentru Bianca am făcut. Bă lasă-mă, nu mai puteai tu de Bianca, te-ai dus în a cincea zi când nu aveam nicio treabă, îți făcusem eu mici complimente că așa sunt eu slab și prost și îi spui ei ‘Da, nu mai putea Marius după mine și exact în același timp dansam cu Denisia și cu Adriana.

Râdeam și dansam, unde era legătura dintre noi, eu nici nu știam că ea a lipsit în seara aia. A venit a doua zi și când ea mi-a zis că a fost la spital cred că am zis Da, ți-am observat lipsa, de unde dracu, m-am distrat cel mai bine.(…) Vezi Doamne i-a vrut binele Biancăi, nu mai putea ea de binele Biancăi', a spus Marius Moise, în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton