Oana Pellea, revoltată după ce Alina Ceușan s-a pozat cu picioarele pe balustrada lojei de la Teatrul Odeon: „Câtă lipsă de bun simț, câtă vulgaritate. Să vă fie rușine!”. Mesajul influenceriței după valul de critici

.

Alina Ceușan a atras un val de critici după ce a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie din interiorul Teatrului Odeon. Celebra influenceriță apare cu picioarele așezate pe balustrada lojei din sala de spectacole, gest pe care Oana Pellea l-a perceput drept „dizgrațios' și „nesimțit'. Postarea a fost ștearsă ulterior.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


După valul de reacții negative, Alina Ceușan a eliminat fotografia de pe rețelele de socializare și și-a cerut scuze public. Mai multe persoane cunoscute din lumea artistică au criticat ipostaza în care s-a afișat influencerița. Oana Pellea a avut o reacție tranșantă, catalogând gestul ca fiind „nesimțit’, mai ales într-un loc cu o importanță culturală precum Teatrul Odeon.

Citește și: Val de mesaje după moartea Deliei Budeanu. Ce omagii i-au adus Dan Negru, Iuliana Marciuc și Oana Pellea: „Azi, televiziunea nici măcar n-ar mai ști ce să facă cu astfel de oameni…’


Citește și: Oana Pellea, mărturisiri tulburătoare despre părinții ei: „Eu l-am văzut mai mult pe tata la televizor'. Cum își alină dorul de mama sa

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei’. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam'. Teo Trandafir, cu umor despre decizia lui David Popovici de a nu conduce mașinile primite de la Țiriac


Oana Pellea, reacție tranșantă după „postarea nesimțită’ a Alinei Ceușan la Teatrul Odeon

Oana Pellea s-a arătat revoltată după postarea Alinei Ceușan din interiorul Teatrului Odeon. Actrița nu poate înțelege cum a făcut un asemenea gest într-un loc frecventat de mari personalități din cultura română, printre care Octavian Paler, Alexandru Paleologu și Lucian Pintilie.

„O persoană de sex feminin, „influencer’ de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrata unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion’. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.


Știu, pentru ca eu i-am invitat la premiera cu Noaptea furtunoasă’ în regia lui Mihai Manutiu… Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc… Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși…câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE’, a transmis Oana Pellea pe Facebook.


„Nu vreau să îmi imaginez cum și-a cocoțat condurii’

Printre cei care au criticat-o pe Alina Ceușan se numără și Florin Ghioca, fotograful Teatrului Național „I. L. Caragiale’, considerând că gestul ar fi fost unul deplasat.

„Din ciclul „jos labele de pe teatru!’, vă prezentăm o duduie care crede că e „chill’ să te crăcești așa la lojă. Culmea e că balustrada cu pricina e destul de înaltă, nici nu vreau să îmi imaginez cum și-a cocoțat Cruella condurii ăia de vrăjitoare așa de sus! Dacă ar veni la TNB i-aș da banii pe bilet, numai să plece. But wait, e infleluensără, ea așteaptă invitații, nu dă banii aiurea…’, a scris Florin Ghioca pe Facebook.


Reacția Alinei Ceușan după valul de critici

După valul de reacții negative, Alina Ceușan a șters postarea de pe rețelele de socializare și și-a cerut scuze public. Influencerița susține că și-a învățat lecția și că nu a avut intenția de a ofensa pe cineva.


„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și, cu siguranță, era o lecție de învățat. În urma valului de comentarii la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut așa la momentul respectiv. Înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta’, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Sursa foto: Facebook