Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Nu mai suntem împreună”. De ce au ajuns la divorț și motivul pentru care a păstrat tăcerea până acum

 Ifrim Georgiana
.

Oana Radu a pus capăt speculațiilor privind divorțul de Cătălin Dobrescu și a confirmat că nu mai formează un cuplu cu antrenorul de fitness. Cei doi s-au căsătorit civil în 2020, însă de mai bine de o lună, nu s-au mai afișat împreună și au recurs la mai multe gesturi care au sugerat ruptura din relația lor. După un videoclip în care apăreau împreună, s-a crezut că între ei ar fi avut loc o împăcare, fapt negat de fosta concurentă de la „Vocea României'. Iată primele declarații ale Oanei Radu despre despărțirea de Cătălin Dobrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Zvonurile privind despărțirea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu circulă de mai bine de o lună. Cunoscuta artistă a șters majoritatea imaginilor cu soțul ei din mediul online, a renunțat la verighetă și a dat de înțeles că traversează o perioadă mai delicată. Totodată, a lansat o melodie despre sfârșitul unei povești de dragoste, iar multă lume a crezut că versurile sunt inspirate din viața artistei. În urmă cu o săptămână, antrenorul de fitness a publicat un videoclip cu Oana Radu și i-a dedicat câteva rânduri pline de romantism. S-a crezut că este vorba despre o împăcare, însă cântăreața a confirmat, de curând, că nu mai formează un cuplu cu Cătălin Dobrescu.

oa9oa9

Citește și: Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au împăcat. Cum s-au afișat cei doi soți: „Prea mult o iubesc”

Citește și: Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, prima reacție după ce s-a spus că divorțează: „Momentan nu pot și nici nu vreau…” Artista nu mai poartă verigheta

Citește și: Ce provocări a avut Ionuț Rusu, fostul concurent de la America Express, în carieră: „Cel mai greu a fost să le imit pe Dana Budeanu și Denise Rifai'. Cum au reacționat vedetele / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă mama Biancăi Drăgușanu. Madi Drăgușanu s-a mutat în București în urmă cu câțiva ani

Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu

Oana Radu a confirmat, în mediul online, despărțirea de Cătălin Dobrescu, după trei ani de căsnicie. Artista a sugerat că nu este pregătită să vorbească despre ruptura dintre ea și antrenorul de fitness, însă le-a promis fanilor că va reveni cu detalii atunci când lucrurile se mai așează.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.

Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta.

Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!', a transmis Oana Radu, pe pagina personală de Instagram.

Cătălin Dobrescu, mesaj de dragoste pentru Oana Radu, după zvonurile despărțirii

De ceva timp, se tot zvonește că Oana Radu și Cătălin Dobrescu au încheiat relația. Artista a șters imaginile cu soțul ei din mediul online și nu mai poartă verigheta, iar antrenorul de fitness nu mai figurează ca manager al ei, în descrierea de pe profilul de Instagram. La mijlocul lunii noiembrie, acesta a publicat un videoclip cu artista și i-a dedicat un mesaj romantic, semn că povestea lor de dragoste continuă.

„Azi m-am hotărât să dau masca jos, să las garda jos și să recunosc că te iubesc de mor. Oana Radu, dacă tu n-ai fi, eu aș fi incomplet’, a scris Cătălin Dobrescu, pe TikTok.

„Ne contrazicem foarte mult'

Oana Radu l-a cunoscut pe Cătălin Dobrescu după moartea fostului ei iubit, Alin, incendiat în scara unui bloc din Craiova. Antrenorul de fitness a sprijinit-o în lupta cu kilogramele în plus, însă ea a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că au discuții tensionate din cauza regimului alimentar.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare. 'De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi calumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei?'(…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede.(…) „Dumnezeu îmi ajută că am un om așa lângă mine.

Dacă ar fi fost Cătă ca mine, nu cred că mă mai vedeați… vă trebuia ceva să mă filmați din satelit. Era rău de tot', a spus Oana Radu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton