Oana Radu a renunțat la verighetă, după zvonurile divorțului de Cătălin Dobrescu: „Nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele”

 Ifrim Georgiana
.

Zvonurile privind despărțirea dintre Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, circulă deja de câteva zile, însă artista nu a confirmat informația, sugerând, însă, că traversează o perioadă mai dificilă. Fosta concurentă de la „X Factor' a șters majoritatea imaginilor cu antrenorul de fitness, a lansat o piesă referitoare la finalul unei povești de dragoste și a încetat să mai poarte verigheta, după cum se observă în imaginile recente din mediul online. Iată cum a răspuns Oana Radu speculațiilor legate de divorț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit civil în 2020 și se pregăteau pentru cununia religioasă. După trei ani de căsnicie, se pare că relația celor doi a ajuns la final, zvonurile fiind alimentate de gesturile recente ale artistei. Fosta concurentă de la „X Factor' a lansat o piesă cu un mesaj sugestiv, referitor la sfârșitul unei povești de dragoste, iar Cătălin Dobrescu nu mai figurează ca manager al ei în descrierea de pe Instagram. Totodată, Oana Radu s-a afișat în mediul online fără verighetă, detaliu care ar putea constitui un nou indiciu privind divorțul de antrenorul de fitness.

oa10oa10

Citește și: Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, s-au despărțit? Gestul care a dat-o de gol pe artistă: „Nu vreau să mai aud de tine'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Oana Radu. A apelat la doctorul care s-a ocupat de Celine Dion și Michael Jackson: „Am niște chisturi pe corzile vocale și…'

Citește și: Cine este Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Este sportiv de performanță și antrenor de fitness

Citește și: Cine a fost tatăl lui Carmen Harra și de ce i-a pus numele Doina: „La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial'

Oana Radu nu mai poartă verigheta primită de la soțul ei, Cătălin Dobrescu

Povestea de dragoste dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a început în urmă cu mai mulți ani. Când și-a cunoscut soțul, artista traversa o perioadă dificilă, din cauza problemelor financiare și a suferinței provocate de pierderea fostului ei iubit, Alin, care a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Pe măsură ce s-au cunoscut mai bine, cântăreața și antrenorul de fitness au început să dezvolte sentimente de iubire, apoi au devenit soț și soție.

De ceva timp, se zvonește că Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu mai formează un cuplu, judecând după faptul că au șters fotografiile de cuplu și nu se mai afișează deloc împreună. Se pare că artista a renunțat la verigheta primită de la soțul ei, detaliu pe care fanii l-au observat în imaginile recente de pe rețelele de socializare.

Deocamdată, niciunul dintre ei nu a confirmat zvonurile referitoare la divorț, în timp ce Oana Radu este tot mai absentă din mediul online, unde o urmăresc zeci de mii de internauți.

De ce a dispărut Oana Radu din mediul online

După ce a șters imaginile cu Cătălin Dobrescu și a lansat melodia de despărțire, Oana Radu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care și-a motivat absența din mediul online. Fosta concurentă de la „X Factor' a recunoscut că traversează o perioadă mai delicată și este în repaus, însă nu a adus în discuție problemele din sfera conjugală. Totodată, artista a anunțat că va reveni cu detalii din viața personală, urmând, probabil, să confirme sau să nege despărțirea de antrenorul de fitness.

„Guys, nu sunt așa prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele… Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză… Revin curând!', a scris Oana Radu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton