Oana Radu susține că a știut că va divorța de Cătălin Dobrescu de când au depus actele de căsătorie. Ce traume i-a provocat: „Și fizic și psihic mi-a fost frică de el”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Oana Radu a vorbit despre căsnicia avută cu Cătălin Dobrescu. Artista a simțit, încă din ziua în care au făcut cununia civilă, că mariajul nu avea să dureze. Acesta a fost și motivul pentru care a ales să nu își schimbe numele de familie. Experiența i-a lăsat traume adânci despre care a povestit cu durere.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat în decembrie 2023, după o căsnicie de trei ani. După separare, artista i-a deschis fostului soț mai multe procese, din cauza neînțelegerilor privind bunurile comune. Tot ea a descris relația ca fiind „toxică și abuzivă', lansând mai multe acuzații la adresa antrenorului de fitness. În prezent, aceasta este implicată într-o altă relație cu un coleg de trupă, pe numele său Șerban.

radu11radu11

Citește și: Cătălin Dobrescu sare la atac, după ce Oana Radu i-a deschis 4 procese: „Nu pot să fiu chiar atât de fraier, să tac din gură. Există persoane care o cred și care cred despre mine că sunt un nenorocit”

Citește și: Oana Radu are un nou iubit, după divorțul de Cătălin Dobrescu și l-a prezentat pe scenă, în timpul unui concert: „Sunt foarte îndrăgostită de tine!”

Citește și: Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, și-a botezat fetița. Mesajul transmis de artistă: „Sunt extrem de fericită că las în urma mea viață! Ce frumos este…'. Ce ținută a ales pentru botezul micuței Zoe

Citește și: Oana Roman e decisă să rămână singură după căsnicia eșuată cu Marius Elisei: „Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Cu toții avem aventuri…'

Oana Radu a știut că va divorța de Cătălin Dobrescu de când au depus actele de căsătorie

În 2020, Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă. De când a semnat actele de căsătorie, artista a știut că mariajul nu avea să dureze. Abia după doi ani de terapie, aceasta și-a făcut curaj să părăsească relația. Stima ei de sine a avut de suferit din cauza criticilor legate de greutatea sa. Fostul soț îi făcea observații constant și o jignea.

„Am fost foarte fericită când m-am căsătorit, dar nu mi-am schimbat numele. Pentru că știam că o să mă despart. După primele două săptămâni de relație, mi-am dat seama că mă aflu într-un loc din care nu mai pot să plec fără ajutor. Când am fost să depunem actele pentru căsătorie, m-a întrebat doamna de acolo dacă vreau să iau numele soțului meu. Și eu am spus că nu. Eu știam că mă voi despărți, doar aveam nevoie de ceva care să mă ajute să ies de acolo. Întrebați-mă de ce am stat: nu știu. Din relațiile toxice ieși foarte greu și foarte șifonat. Nu ai cum să pleci fără ajutor, am făcut doi ani de terapie. Soțul tău sau cel pe care îl iubești te face să crezi că ești urâtă, că nu ești bună de nimic, că ești cea mai grasă. În fiecare seară, înainte să cânt, să mă urc pe scenă, în momentul în care eu trebuia să dau oamenilor o energie bună, primeam de la el replici de genul: „Te-ai îngrășat foarte rău', „Iar mănânci?', „Nu vrei să slăbești?'. Aveam 57 de kilograme, eram slabă moartă și în mintea mea mă vedeam tot grasă. Lucrurile care s-au întâmplat după despărțire au fost îngrozitoare', a declarat artista în emisiunea lui Denise Rifai.

„Și fizic și psihic îmi era frică de el'

Oana Radu a rămas cu traume adânci după căsnicia cu Cătălin Dobrescu. Frica a fost sentimentul predominant în cei trei ani petrecuți împreună. La un moment dat, artista începuse să-și urmărească fostul soț din cauza comportamentului său suspect și a durității cu care o trata. În ciuda temerilor sale, nu a descoperit dovezi ale infidelității.

„Nu l-am prins pe fostul meu soț cu absolut nimic. Sora lui mi-a spus că nu ar putea să stea niciodată cu un om care să îi spună ce să facă, la ce oră, cum, când și cât. Părinții lui, care evident că țineau cu mine în toate discuțiile noastre, îmi transmiteau prin privire și prin acțiune faptul că ar trebui să plec și că nu ar putea niciodată să stea acolo. Faptul că el mă vedea atât de defectuoasă pentru mine era un semn de întrebare. Simțeam nevoia să îl urmăresc. Simțeam că are ceva de ascuns prin felul în care se comporta cu mine, prin duritatea, abuzul lui. Mi-a fost patru ani suficient de frică de el. Și fizic și psihic îmi era frică de el. Mă domina prin frică. E atât de trist când omul de care tu ai cea mai mare nevoie și ar trebui să fie lângă tine necondiționat, o face condiționat', a adăugat artista în aceeași emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton