Oana Radu explică de ce a renunțat Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, la cariera în fitness: „A calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani”. Ce surse de venit au avut în timpul căsniciei

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea „Follow us', de la Kanal D2, Oana Radu a făcut mai multe declarații despre divorțul de Cătălin Dobrescu. Acuzată că și-a constrâns fostul soț să renunțe la cariera de antrenor de fitness, artista a explicat cum au fost împărțiți banii în timpul mariajului și care erau sursele lor de venit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a confirmat divorțul de Cătălin Dobrescu în toamna anului trecut, după o lungă perioadă în care s-a zvonit că nu mai formează un cuplu. Prin intermediul unui videoclip pe TikTok, artista a scos la suprafață mai multe probleme din timpul căsniciei și s-a referit inclusiv la abuzuri și certuri. Cei doi dețin împreună un apartament pe care nu l-au împărțit încă, iar Oana Radu a lăsat totul pe mâna justiției, căci l-a dat pe Cătălin Dobrescu în judecată.

oa9oa9

Citește și: Imagini noi cu interiorul vilei de lux pe care Oana Radu și-a cumpărat-o după despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Merge bine totul. Este divin…'

Citește și: Oana Radu l-a dat în judecată pe Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, și i-a deschis trei procese: „Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a supărat-o, să spună…”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Sorin Pușcașu, cuvinte dure la adresa lui Zanni: „Nu am ce să vorbesc cu tine, ai fost nesimțit' / Ce l-a scos din minți

Citește și: Cine este Evelyn Balu de la Chefi la cuțite. Are doi copii și a fost victima violenței domestice: „Am fost aruncată pe geam de către soț, m-a amenințat cu moartea'

Oana Radu explică de ce a renunțat Cătălin Dobrescu, fostul ei soț, la cariera în fitness

Invitată în emisiunea moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, artista a dezvăluit care au fost problemele din mariajul cu Cătălin Dobrescu. Acuzată de unii că și-a constrâns fostul soț să renunțe la cariera în fitness, Oana Radu a explicat că decizia a fost comună, în condițiile în care ea producea mai mulți bani din concerte. Cu alte cuvinte, Cătălin Dobrescu i-ar fi fost impresar, fiindcă o însoțea la toate evenimentele și negocia contractele.

 „Oamenii mi-au scris că el a renunțat la cariera lui, dar n-a renunțat pentru mine, a renunțat că a calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani, logic. Dacă eu sunt cu tine într-o relație și văd că tu vinzi gogoși și eu vând căni, iar eu nu câștig atât de mult ca tine, normal că te susțin pe tine să vând mai multe gogoși. Bineînțeles (nr. Dacă împărțea cu el banii în timpul relației) Cu faptul că răspundea la telefon, cu faptul că mergea peste tot la concerte, conducea mașinile de concerte. Nu vedeam atunci lucrurile și nu le vezi', a povestit Oana Radu.

Cătălin Dobrescu: „Fosta mea soție este o femeie foarte frumoasă'

Cătălin Dobrescu a reacționat după videoclipurile publicate de fosta lui soție pe TikTok.

„Singura mea declarație este asta. O să vă șocheze probabil, dar nu sunt fals. Fosta mea soție este o femei foarte frumoasă, altfel nu mă căsătoream cu ea, chiar dacă am insistat eu să fie, pentru că așa am crezut eu.

Bun, este o femeie foarte frumoasă, este o femeie foarte deșteaptă, este o femeie foarte talentată și este o femeie foarte ambițioasă. Nu am ce cuvinte să spun la adresa femeii care a făcut parte din viața mea. Foarte multe nopți n-am dormit dacă ceva nu mergea bine. Cum, pentru persoana asta alături de care am fost atâtea nopți ca să îi fie bine, de ce aș ieși eu acum să o defăimez? Nu aș avea de ce.

Sau nu îmi stă mie în caracter. Atât am avut de spus despre subiectul ăsta. Totodată vreau să spun că este liberă să facă ce vrea. Dacă ea consideră că așa e bine, să-i dea înainte. Dacă are o problemă legată de despărțirea noastră și ceva a deranjat-o sau a supărat-o, să spună ce vrea ea. Ea este persoană publică, eu nu sunt persoană publică și nici nu mi-a plăcut niciodată. Atât am avut de spus. Eu zic că să fii mai bun e gratis. Știți ce se întâmplă, nu că e gratis, dar te simți bine și asta e cel mai important, îți dă liniște, pui capul pe pernă seara bine', a spus Cătălin Dobrescu pe TikTok. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton