Oana Radu susține că fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, nu o mai lasă să-și conducă mașina: „Nu îmi mai permite să o folosesc. Aveți mare grijă cu cine vă asociați în firme și pe cine puneți administrator!”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Radu susține că fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, nu o mai lasă să-și conducă mașina. Așadar, se pare că artista a fost nevoită să-și cumpere un nou autoturism după divorț. Vedeta, ce se află acum în proces cu fostul ei partener pentru împărțirea bunurilor comune, a postat primele imagini cu noul ei bolid de lux și a tras un semnal de alarmă pentru fanii ei. Iată ce a transmis!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Oana Radu și fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, au divorțat după trei ani de căsnicie. În prezent, cei doi se află în proces pentru împărțirea bunurilor comune. Cântăreața a povestit, recent, că a fost nevoită să-și cumpere o nouă mașină, din cauză că fostul ei partener nu i-ar mai da voie să se folosească de cea pe care o avea deja.

oana-radu-1-1oana-radu-1-1

Citește și: Oana Radu a semnat cu Antena Stars și va avea propria emisiune. În ce reality-show va apărea

Citește și: Oana Radu i-a cerut mamei sale să-și vândă casa pentru a-și tăia stomacul: „Era singura mea șansă de a slăbi atunci” / Artista s-a îngrășat 10 kilograme după divorț”

Citește și: Mama Geta și fiica ei, Getuța, au lipsit de la ziua fiului lui Culiță Sterp, cu toate că au fost invitate de către Daniela Iliescu: „Au demonstrat tuturor acum că…”

Citește și: Zanni are o nouă iubită și se gândește la căsătorie: „Aș vrea să fie ceva serios. Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă' / A recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars

Oana Radu susține că fostul ei soț, Cătălin Dobrescu, nu o mai lasă să-și conducă mașina

Așadar, pentru că, după cum spune ea, nu mai are acces la fosta ei mașină, Oana Radu și-a cumpărat alt autoturism pentru concerte. Cântăreața s-a arătat fericită și mulțumită de noua ei mașină, mult mai modernă, dar a ținut să precizeze că trece printr-o situație neplăcută. Conform spuselor artistei, aceasta nu-și mai poate folosi fostul autoturism din cauza fostului ei soț, pentru că acesta ar fi administrator pe firma pe care se află autoturismul înregistrat.

După ce a postat primele imagini cu noua ei mașină, Oana Radu a ținut să tragă și un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Cântăreața și-a îndemnat fanii să aibă mare grijă la persoanele pe care le aleg ca și parteneri de afaceri, pentru a nu întâmpina, ulterior, situații neplăcute.

„Sooo happy meeee! Azi mi-am cumpărat o nouă mașină de concerteeeee! Yuhuuuu! Mi-am cumpărat un Mercedes V Class, asemănător cu cel pe care îl aveam, doar ca muuult mai nouă și cu muuulte opțiuni, pentru că pe aceea din păcate nu o mai pot accesa, fiindca fostul meu soț nu îmi mai permite să o folosesc, el fiind administrator pe firma pe care se afla mașina (fără a conta că nu a produs nici un ban pentru firma respectivă)!

Aveți mare grijă cu cine vă asociați în firme și pe cine puneți administrator! Nu mai contează ce a fost! Capu Sus! Sper ca povestea mea să fie o lecție pentru voi, și totodată să vedeți că după orice furtună, iese soarele! La mine a ieșit mai mult ca niciodată, și e doar începutul', a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au divorțat după trei ani de căsnicie

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au ajuns la divorț după doar trei ani de căsnicie. Anul trecut, în luna noiembrie, artista confirma despărțirea de fostul ei soț. De atunci, ea a făcut mai multe declarații prin care a dezvăluit motivul pentru care s-au separat.

„Aleg să nu-mi mai fie frică, mi-a fost suficient de mult frică în relația pe care am avut-o. Mi se pare îngrozitor, scârbos și oribil despre faptul că am ajuns să vorbesc public despre așa ceva, dar îmi doresc ca povestea asta să fie un exemplu pentru fetele și băieții care trăiesc în relații toxice și trec prin povești similare. (…) Dacă vă aflați într-o relație toxică, abuzivă, așa cum a fost a mea, vă rog să plecați. Știu cât este de greu', a povestit Oana Radu pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton