Oana Roman a fost jefuită de menajere, după ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie: „Mi-au dispărut lucruri”. De ce nu a depus plângere la Poliție

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost jefuită de menajere, iar în lipsa probelor, nu a putut face plângere la Poliție. După ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie, vedeta a constatat lipsa mai multor bunuri din locuință, situație care a consternat-o. Acum, Oana Roman încearcă să-și recupereze o parte dintre obiectele furate și a lansat, în mediul online, un apel public. Iată ce i s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online, acolo unde obișnuiește să facă confesiuni legate de viața privată. De curând, fosta soție a lui Marius Elisei a relatat un episod neplăcut, căci a fost jefuită de menajerele care se ocupau de vila luxoasă din Tunari. Fiica lui Petre Roman a rămas dezamăgită de serviciile oferite de o firmă de curățenie din București, care, între timp, s-a și dizolvat. În lipsa camerelor de supraveghere și, implicit, a dovezilor, Oana Roman nu a putut depune o plângere la Poliție, însă trage nădejde că își va recupera o parte dintre bunurile dispărute.

oann10oann10

Citește și: De ce și-a mutat Oana Roman fiica la o școală privată: „Urma să învețe în niște containere, în buricul orașului București”

Citește și: „Acum două zile mi-a spus ceva ce m-a răvășit…'. Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a fost internată iar

Citește și: Sora lui Dan Bordeianu a fost diagnosticată cu cancer acum 15 ani: „Mi s-au dau două luni de trăit! Copiii mei erau mici”

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Răzvan Botezatu de la iubitul lui, la prima lor întâlnire: „La mine trebuie să fie ceva să mă dea pe spate'. De ce nu s-au mutat împreună

Oana Roman a fost jefuită de menajere

Pe rețelele de socializare, Oana Roman a relatat episodul când a fost jefuită de menajere, după ce a apelat la serviciile unei firme de curățenie. Deși a constatat absența mai multor bunuri, vedeta nu a sesizat oamenii legii, căci locuința din Tunari nu este dotată cu camere de supraveghere care le-ar fi putut surprinde pe angajate în momentul furtului.

„Firma de curățenie pur și simplu și a încheiat activitatea, au închis firma și asta a fost. Nu au reuşit să găsească personal de încredere și care să facă treaba bine. Cât despre faptul că mie mi-au dispărut lucruri din casă, nu am camere în casă că să arate exact cine a luat ce drept care cred că voi apela la public pentru a reuși, eventual, să iau urma anumitor obiecte. Vom vorbi despre asta curând', a transmis Oana Roman, recent, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată

Din toamnă, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei va frecventa cursurile unei școli private, deși până acum a învățat la stat. Vedeta a luat această decizie din cauza unor schimbări care s-au petrecut la respectiva unitate de învățământ, care ar fi presupus ca Isabela să meargă la ore după-amiaza.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord, sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023', a mărturisit Oana Roman, recent, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton