„Nu mințim folosindu-ne de copil. Împăcarea ai vrut-o din iubire”. Oana Roman a publicat mesajele primite de la Marius Elisei, după ce l-a acuzat că s-a folosit de fiica lor, Isabela

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva zile, Marius Elisei și-a oficializat relația cu noua lui iubită, apoi a făcut o serie de declarații despre povestea lor de dragoste, în cadrul unei emisiuni televizate. După ce a publicat prima fotografie de cuplu, Oana Roman, fosta lui soție, l-a acuzat că minte și că s-ar fi folosit de fiica lor, Isabela, urmând să publice dovezi care să-i susțină afirmațiile. Iată ce mesaje a primit Oana Roman de la Marius Elisei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei au anunțat că se despart definitiv, după o poveste de dragoste care a durat mai bine de un deceniu. Pe 26 septembrie, de ziua lui de naștere, fostul soț al vedetei și-a oficializat noua relație, însă nu a divulgat identitatea celei care i-a pus inima pe jar. La scurt timp, Oana Roman a dezvăluit că între ei au existat mai multe tentative de împăcare, ba chiar ar fi locuit sub același acoperiș până la începutul acestei luni. După declarațiile lui Marius Elisei în emisiunea Xtra Night Show și fotografia cu actuala lui iubită, vedeta a răbufnit, în mediul online, acuzându-l că minte și că s-ar fi folosit de fiica lor, Isabela.

oa9-1oa9-1

Citește și: „Să minți cu nerușinare, folosind un copil ca să te răzbuni”. Oana Roman, reacție vehementă după ce Marius Elisei s-a afișat alături de iubita lui

Citește și: Oana Roman, despre întâlnirea dintre fiica ei și noua iubită a fostului soț: „Sper că de acum încolo… Am făcut amândoi eforturi să reparăm relația'

Citește și: Valentin Sanfira a scăpat de scaunul cu rotile, dar merge în cârje, la două luni de la accidentul suferit în Italia: „O mare cumpănă. Puteam să mor, dar Dumnezeu face minuni' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Lavinia Petrea când era gravidă cu al doilea copil: „Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat. Sarcina se oprise din evoluție, dar un miracol s-a întâmplat și…'

Oana Roman a publicat conversațiile cu Marius Elisei

După ce și-a anunțat intenția de a-l demasca pe Marius Elisei, Oana Roman a publicat, în mediul online, o serie de conversații cu el. În schimbul de mesaje, fostul ei soț îi transmite că încă are sentimente pentru ea, Oana Roman remarcând că declarațiile lui de dragoste sunt în contradicție cu afirmațiile făcute în emisiunea televizată.

 „Totul a fost pentru că ai susținut că iubești, nu din compromis de dragul copilului, așa cum ai mințit aseară pe la TV. Eu nu mi-am dorit împăcarea pentru că din partea mea nu mai existau sentimente demult. Și mă rezum la atât. Sunt sute sute de discuții care atestă adevărul pentru că eu întotdeauna am adevărul de partea mea. Și cu asta basta.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

„Acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră'

Oana Roman a continuat șirul acuzațiilor, fiind de părere că Marius Elisei s-ar fi folosit de fiica lor, Isabela, drept „instrument de manevră'.

„Și tocmai pentru că este un copil minunat, un copil aproape perfect pentru că nu există perfect, acest copil nu merită să fie folosit ca instrument de manevră, nu are voie să fie folosită ca armă pentru răzbunare personală, nu are de ce să fie abandonată, nu are de ce să fie dezechilibrată emoțional de dragul unei răzbunări.

Eu duc singură, dar nu ne atingem de copil pentru nimic. Nu mințim folosindu-ne de copil. Nu spui că ai dorit în genunchi și în plânsete împăcarea doar de dragul copilului. Împăcarea ai vrut-o din iubire. Și vorbele vorbesc de la sine', a scris Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton