Oana Roman a publicat mesajul prin care s-a despărțit de Marius Elisei și i-a cerut să plece din casă: „Te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine. Ai timp de gândire...”

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman a publicat mesajul prin care s-a despărțit de Marius Elisei și i-a cerut să plece din casă. Oana Roman continuă scandalul cu Marius Elisei, după ce l-a acuzat că nu-și merită titulatura de părinte. După ce fostul ei soț i-a transmis public că se victimizează și că a făcut tot posibilul să salveze căsnicia, vedeta a postat mesajul prin care s-a despărțit de el. Conversația celor doi datează de la începutul lunii septembrie, când a avut loc separarea lor oficială. Iată schimbul de replici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a publicat mesajul prin care s-a despărțit de Marius Elisei și i-a cerut să plece din casă. Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu din luna septembrie, însă nici acum nu au reușit să revină la sentimente mai bune, continuând șirul acuzațiilor și atacurilor dure. Zilele trecute, vedeta i-a transmis fostului ei soț că nu-și merită titulatura de părinte, fiindcă nu se implică deloc în viața fiicei lor, Isabela. Marius Elisei a avut o reacție acidă la declarațille acesteia, susținând că el a fost cel care a dus greul pe parcursul căsniciei și că nu și-a abandonat copilul. A dat de înțeles că a făcut tot posibilul pentru a salva căsnicia, în cei 10 ani petrecuți alături de Oana Roman, pentru ca aceasta să publice mesajul în care s-a despărțit de el și i-a cerut să părăsească locuința.

oa9-1oa9-1

Citește și: Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte: „I-a plecat sluga de acasă?! Îi place să se plângă, să se victimizeze'. Ce a zis despre Petre Roman

Citește și: Oana Roman, atac dur împotriva lui Marius Elisei, după ce l-a acuzat că nu mai are grijă de fiica lor: „NU mai merită titulatura de părinte. Prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea”

Citește și: De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine…”

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit care sunt greșelile făcute în timpul postului care pot duce la îngrășare: „Te face să obții greu senzația de sațietate”

Oana Roman a publicat mesajul prin care s-a despărțit de Marius Elisei și i-a cerut să plece din casă

După ce Marius Elisei a declarat că a făcut multe sacrificii pentru binele relației cu Oana Roman, aceasta a publicat mesajul prin care s-a despărțit de el, la începutul lunii septembrie.  Totodată, i-a cerut să părăsească vila din Tunari, sub forma unui ultimatum, susținând că nu-i mai poate tolera prezența și că nu-i mai leagă nimic, în afara de fiica pe care o au împreună.

„Totul s-a încheiat pentru că EU am dorit să se încheie definitiv. S-a plecat din casă la cererea mea. Eu am pus punct.

Eu am dat termen de plecare din casă. Eu mi-am dorit mai mult decât orice să închei un coșmar, o teroare și un chiin infernal. Asta este adevărul și orice alte afirmații sunt minciuni. PUNCT', a scris Oana Roman, pe Instagram.

Mesajul prin care Oana Roman i-a cerut despărțirea lui Marius Elisei

După mesajul prin care Oana Roman i-a cerut despărțirea, Marius Elisei a sugerat că în viața ei s-ar afla altcineva, însă vedeta a preferat să  încheie discuția aici, fără a da curs acuzațiilor.

„Toată această perioadă de luni de zile te-am tolerat pentru că mi-a fost milă de tine să te duci pe nu știu unde având și mâna ruptă.

Răbdarea mea s-a terminat. Eu nu am de ce să-mi stric viața și liniștea în casă tolerând o persoană cu care nu am și nici nu voi avea nimic în comun în afară de copil. Cred că trebuie realmente să-și vadă fiecare de drumul lui. Noi nu mai avem nici o treabă și nu mai avem de ce să stăm în aceeași casă pentru că nu facem decât să ne stricăm viața reciproc. Eu cu Isa plecăm miercuri și ne întoarcem duminică, ai timp de gândire să vezi ce faci cu viața ta și încotro te duci. Fără discuții, fără scandal, fără reproșuri', i-a spus ea.

„Îți urez mult succes negativ. Are cine să te consoleze. Așa că…baftă', a fost replica lui.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton