Oana Roman a răbufnit după un comentariu legat de silueta ei: „Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul?”. Răspunsul ei spune tot despre despărțirea de Marius Elisei

 Ifrim Georgiana
.

Oana Roman a răbufnit în mediul online, după ce un internaut i-a spus că a slăbit după ce a fost părăsită de Marius Elisei. Enervată la culme de acest comentariu, vedeta a explicat că schimbarea ei fizică a avut loc în urmă cu doi ani și că n-a fost abandonată de fostul soț, ci l-a dat afară din casă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Oana Roman a fost implicată în mai multe scandaluri publice, fie cu fostul soț, Marius Elisei, fie cu Vica Blochina. Blondina a acuzat-o că-și retușează imaginile să pară mai slabă și că induce în eroare publicul. Comentarii acide a făcut și despre căsnicia acesteia cu fostul soț, susținând că a asistat la o scenă în care l-a umilit și jignit pe Marius Elisei. De această dată, Oana Roman a rubufnit din cauza unui comentariu lăsat de un internaut, curios să afle dacă a slăbit după ce „a fost părăsită' de fostul soț.

oa9oa9

Citește și: Marius Elisei a devenit șofer pe Uber după despărțirea de Oana Roman: „Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii”

Citește și: „Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap. Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă”. Vica Blochina susține că Oana Roman îl lovea și umilea pe Marius Elisei în văzul lumii

Citește și: Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami: „Mă ocup și de doctoratul în Filologie pentru care trebuie să călătoresc mai mult”

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție. Ce alte măsuri au mai luat magistrații împotriva celor doi

Oana Roman a răbufnit după un comentariu legat de silueta ei. Ce a spus despre despărțirea de Marius Elisei

Deranjată peste măsură de presupunerile unui internaut, Oana Roman a răbufnit în mediul online. Vedeta a fost întrebată dacă a slăbit după ce a fost părăsită de Marius Elisei, iar reacția ei a fost una vehementă, precizând că schimbările ei fizice s-au petrecut în urmă cu doi ani. De altfel, a dat de înțeles că nu fostul soț a plecat din relație, ci ea l-a dat afară din casă, după lungi insistențe.

„Ai slăbit că te-a părăsit bărbatul?', a fost întrebarea primită de Oana Roman, în secțiunea de comentarii.

„Am slăbit acum aproape doi ani. Nici o legătură cu ce spui tu. Și nu m-a părăsit, eu l-am dat afară după ce m-am chinuit aproape un an să scap odată și să plece. Poți sta liniștită', a replicat ea, vizibil deranjată.

De ce nu și-a refăcut Oana Roman viața amoroasă

Întrebările urmăritorilor au vizat și viața sentimentală a Oanei Roman. Fosta soție a lui Marius Elisei a explicat că nu-și dorește o relație în acest moment, căci se concentrează pe creșterea fiicei sale, Isabela. Totodată, ține cont și de faptul că abia a încheiat relația cu fostul soț și va mai dura un timp până închide definitiv acest capitol.

„Ești implicată într-o relație în momentul de față?', a fost întrebarea primită de fiica lui Petre Roman, în sesiunea de Q&A, pe Instagram.

„Nu. Și nici nu mă gândesc să fiu prea curând. Mă bucur de liniște și pace și de Isa. Niciodată nu m-am aruncat într-o nouă relație după o despărțire. Nu-mi doresc sub nicio formă să grăbesc lucrurile și cred că o relație reală se caută, apare și se clădește în timp, nu peste noapte', a fost răspunsul oferit de vedetă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton