Oana Roman confesiune în lacrimi, la o lună de la moartea Mioarei Roman: „E foarte greu să trăiesc fără ea. Nu am putut până azi să…”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Roman a făcut o confesiune în lacrimi pe Internet, la o lună de la moartea Mioarei Roman. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață pe data de 23 februarie, lăsând în urmă multă suferință în inimile apropiaților săi. Fiica ei, Oana, e în continuare afectată de pierderea celei care i-a dat viață și recunoaște că îi e tare greu să trăiască fără ea. Iată ce le-a mărturisit fanilor săi, vizibil îndurerată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Data de 23 februarie va rămâne o zi de doliu pentru toți cei care au iubit-o pe Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a murit la 83 de ani, la azilul de lux din Snagov, unde era internată de câteva luni. Vestea tragică a fost dată atunci chiar de fiica ei, Oana Roman, urându-i „drum bun în lumină' mamei sale. Și acum, la mai bine de o lună de la moartea regretatei jurnaliste, fosta soție a lui Marius Elisei este în continuare devastată de durere.

oana-roman-1oana-roman-1

Deși încearcă să fie puternică, atât pentru ea, cât și pentru fiica ei, Isabela, Oana Roman trece în continuare printr-o perioadă delicată, după moartea Mioarei Roman. În urmă cu câteva ore, ea s-a afișat îndurerată pe Instagram și, cu ochii în lacrimi, le-a făcut internauților o confesiune emoționantă. Aceasta a recunoscut că îi e tare greu să trăiască fără mama ei…

Citește și: Câți bani câștigă Oana Roman pe lună: „Plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro. Eu câștig bine, dar nu plec în vacanță în fiecare lună”

Citește și: Oana Roman, nevoită să își mute fiica de la școala privată: „A fost o perioadă foarte grea. Un eșec total. În ziua în care am înmormântat-o pe mama am aflat că Isabela…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, pictorial de modă alb-negru în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Cum a pozat / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată inelul de logodnă cu care Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bijuteria are multe diamante

Oana Roman confesiune în lacrimi, la o lună de la moartea Mioarei Roman

De asemenea, Oana Roman a povestit că nu a avut până astăzi puterea să citească mesajele primite din partea oamenilor din ziua când Mioara Roman a murit. Nici acum nu și-a găsit puterea să le citească pe toate, însă a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile lor bune.

Nu am putut până azi să citesc comentariile de condoleanțe din ziua când mama a plecat! Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate. Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut', a transmis Oana Roman la InstaStory.

De ce bijuterie nu se desparte Oana Roman de la moartea mamei sale

Oana Roman și mama ei, Mioara Roman, au fost mereu foarte apropiate, iar relația dintre ele două a fost extrem de strânsă până în ultima clipă de viață a regretatei Mioara Roman. La o lună de când mama ei a trecut în neființă, Oana le-a împărtășit fanilor o poveste emoționantă legată de o bijuterie de familie, de care nu se desparte nicio clipă de la moartea mamei sale.

Este vorba despre un inel care a aparținut Mioarei Roman și pe care aceasta i l-a dăruit apoi fiicei sale. Oana a insistat atunci ca bijuteria să rămână la mama ei, însă acum, când Mioara Roman nu mai e, Oana a luat o decizie înduioșătoare.

„Inelul acesta a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare pentru că știam că îi place foarte mult. Acum… l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei’, a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei cu superbul inel.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton